1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Strašit lidi Trumpem???Ficem,Orbánem???Já mám větší strach z generálů v čele země, telátek typu Scholzeho a Fialy a nikým nevolené Evropské komise...S takovými " lidry" se Evropa zničí sama a níž by na Evropu dopadla jediná Ruská raketa

67
Před 1 rokem
Josef Koudy

Nejde jinak jak s vami souhlasit.

40

Ať je to blbý, ale Trump byl prezident za kterého se nevalcilo z pohledu USA. On nebyl v žádné válce tak jako ostatní před nimi a po něm .

74
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 1 rokem

Novinářská špína a ta bába taky. Všichni všechno vědí a ví. Tenhle server fakt číst jen na záchodě, protože se z toho hned poděláte.

28
Před 1 rokem

Články od našich bývalých generálů se týden co týden střídají jak apoštolové na orloj..jen ta věčně omílaná témata Ukrajiny s protahujicim se konfliktem ztrácí na objektivitě..alespoň si tím vylepšují důchody..😉🫡🤣

6
Před 1 rokem

Tady už někomu pořádně,, přepíná "!

16
Před 1 rokem

Že přijde katastrofa velkých rozměrů, o tom nepochybujte. Kdo četl Sibylino proroctví, tak ví. Po Armageddonu zůstane pouze hrstka lidí. Sibyla píše, že kdo najde stopu člověka, klekne si a políbí jí. Mně je už teď moc líto mojí milované Prahy, protože podle proroctví shoří Hrad i Vyšehrad, Muzeum, atd.atd. Je to smutné, ale osudu se nelze vyhnout.

Před 1 rokem

Tak bývalý generál na pro tento týden splněno. Kč/ks článek, a to má výsluhy. Velké životní náklady, skromněji a bude klid.

8
Před 1 rokem
Miloslav Pošvář

A koho tohle zajímá, možná jenom mě a Vás pane Pošváři.

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

takoví generálové vedou svět k nukleární válce. Měl by být okamžitě izolován před světem. Šedivý by mněl první pr del v nukleárním krytu.

21
Před 1 rokem

Nikdo není tak hloupý, aby strkal finance a hlavu do cizí oprátky. Amerikáni už vůbec ne. Podrýpnout konfklikt a...zmizet.

16
Před 1 rokem
Kavkova Si

Přesně, nejdřív zpunktují válku na Ukrajině a už se chystají na válku s Čínou a tady mají své podřízené, kteří to mají dotáhnout za ně ( Macron, Fiala.....)

6
Před 1 rokem

"Nosterdamus jezdí s babou Vangou na motorce a Hitler jim dělá soudce"-čas ukáže co nás opravdu čeká a ty věštění nejsou na nic -nebo na dvě věci...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt