Všechno je jinak, než nám tvrdí ekonomové a pomýlení novináři. Vzhledem k tomu, že starobní důchody jsou DIVIDENDY Z INVESTIC DO VÝCHOVY DĚTÍ (definice), tak ti, co vychovali dvě děti v rodině, investovali dostatečně na svůj starobní důchod v mezigeneračně financovaném státním důchodovém systému. Pokud nevychovali žádné dítě, nemá jim kdo v jejich stáří financovat z odvodu sociální daně jejich starobní důchody. Ti, kteří pracovali a vychovali tři a více dětí v rodině, živí z dividend pocházejících z jejich investic do výchovy tří a více dětí, bezdětné důchodce. Jen v roce 2023 vytunelovali bezdětní důchodci ze státního důchodového systému 68,4 miliard korun. Jak je to možné? Jednoduše, ekonomové neznají definici starobního důchodu a dokonce nevědí, jak jsou starobní důchody financovány! Více na straně 230 v knize Ekonomům to myslí černobíle. Knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně v Praze a na 47 místních pobočkách.
Denisa Zajíčková je hodně divný obyvatel naší vlasti. Já jsem celý život pracoval, odváděl daně a kvůli tomu, že za odměnu mi dal stát almužnu na přežití, mám zatěžovat své děti. Super !