1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nikdy na ni nezapomenu. Jako mladinká holka, nic netušící o její nemoci, jsem viděla patrně její poslední účinkování, byl to muzikál Zvonokosy. Natřískané divadlo, úžasná atmosféra, výborné výkony (paní Talpová, pan Županič) a nade všemi famózní Laďka Kozderková. Myslím, že krásnější představení jsem už nikdy neviděla, nebo na mě aspoň žádné jiné neudělalo takový dojem. Za několik dní jsem se rozhodla, že představení musím vidět znovu a šla jsem do Karlínského divadla, že snad budu mít štěstí a seženu vstupenku aspoň na přístavek. A na poutači na schodech divadla byly květiny, její fotografie- a její parte.

36
Vlasta Benešová

Zvonokosy byly skvělé, ale Hallo Dolly byla špička.

8
Před 1 rokem

Vlaďka byla zcela mimořádně talentovaná, odešla příliš mladá, příliš brzo. Je to legenda, když slyším její zpěv, tak mě až mrazí, jaká je to nádhera, naprostá čistota, rozsah, neskutečné... Děkuji, že jsi byla Vladi.

45
Před 1 rokem

Vždycky si na ní vzpomenu,když jedu přes náměstí Pigall v Paříži.Nezapomenutelná osobnost a její píseň Pigalle,Pigalle,na tebe myslím neustále,jako na Paříž.......Za dva roky to bude 40 let,co navždy odešla.Byla jenom o dva roky starší než já a už jsem tady dvakrát tak dlouho,jako mohla být ona.Čest její památce.

29
Před 1 rokem

Paní Laďku Kozderkovu jsem poznal jako student gymnasia. Chodila do studentského klubu " Bedřicha Václavka "v Brně. Byla neobyčejně hezká, temperamentní a přátelská ke všem. Byla to rozená herečka a zpěvačka. Když přišla do toho klubu všichni jsem byli nadšeni. V tom klubu jsme pořádali představení našeho ochotnického divadla a jiné kulturní akce. Nenechám si ujít, žádný televizní pořad kde působila paní Laďka Kozderková. Považuji ji za jednu z nejlepších hereček.

Dodnes na Laďku moc rád vzpomínám !

25
Před 1 rokem
Richard Zemánek

Nám,mladíkum se hodně líbila a mám ji také spojenou s Brnem,v době mého studia na strojárně

Před 1 rokem

Ano, když se jí ptali co na hřbitově dělá s tím rejžákem, řekla že si to tady musí uklidit, že chce jít do čistého. To byla Vlaďka.

34
Před 1 rokem

Legendární česká zpěvačka LAĎKA KOZDERKOVÁ s nezaměnitelným krásným pěveckým talentem, trpěla onkologickým onemocněním o kterém věděla a před svou smrtí si uklidila svůj vlastní hrob,aby "šla do čistého".Odešla do nebeských bran "navždy" ve věku 37.let.Dodnes já "osobně"tuto českou zpěvačku OBDIVUJI ZA JEJÍ TALENT.ODVAHU A VŮBEC jako charismatickou "ŽENU".Čest její památce.S nesmírnou úctou a pokorou :Jana Kučabová

38
Před 1 rokem
Jana Kučabová

Laďku jsem znal od jejich 10 let. Byli jsme dobří přátelé až do konce jejího krátkého ale velice plodného života.

14
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Charismatická žena Laďka, 💕💖💖🌞s krásným hlasem. Opustila zdejší svět moc mladá..

48
Před 1 rokem

Charismastická česká zpěvačka s nezaměnitelným hlasem trpěla věděla o svém onkologickém onemocnění dříve než veřejnost,vč.jejího těhotentsví.Přesto si před svou smrtí nebála uklid svůj hrob,kam věděla ,že bude pochována.Dnes já "osobně"/a zcela určitě i Vy/obdivuji za její NESMÍRNOU ODVAHU,TALENT A CHARISMA.škoda,že zemřela "LAĎKA KOZDERKOVÁ"ve věku 37.let.Nikdy na Vás Laďko nezapomenu.Vzdávám čest,úctu a pokoru její památce.Jana Kučabová

20

Na její Hallo Dolly nemohu zapomenout a často se mi vybaví představení a její úžasný zpěv. Byl to úžasný zážitek, kam se hrabe Streisandová.

20
Před 1 rokem

Úplně jí slyším jak říká "Chci jít do čistého ". Byjs úžasná.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt