ale no tak,už se vspamatuj,měla jsi na sebe v manželství více dbát jako žena,když se dívám jak jsi vypadala tlustá stará a muž štíhlý vůbec jste k sobě nešli,to je tak,jak žena přestane o sebe dbát a pak jančí jak koza,že si DOVOLIL ji opustit,
A že na sebe víc nedbal pan Malý, nevzhlený, připlešlý trpaslík. Argument, že po něm skočila jiná je lichý, jeho nová brala všechno, co se mihlo kolem.
A nestacilo by to uz o ni? Je jedina komu se to stalo? Všeho moc škodí. On ten jeji taky narazi a bude knucet. Ale ona deti uz ma velky a tak at se venuje sama sobě. Já to zazila taky.ale člověk musi jit dál.
Nenarazí o tuhle ženskou lenivou, obézní rozeřvanou se staral asi 20 let, už to nešlo, víte? Teď má doma usměvavé šikovné sluníčko a malé dítě. Tak mu přejte hezký život.
Paní Tomicová, až tohle trápení opadne zjistíte, že bez chlapa je na světě taky moc krásně. Uvidíte, že budete spokojená a hlavně se nesnažte zapadat do nějakých škatulek. Věnujte se sobě, své práci , synovi a později vnoučatům. Budete mít tolik práce až se budete divit , ale zbyde Vám čas i na sebe. Chce to jen čas. Přeji mnoho sil.
Teda nevím, ale když vraští pořád to čelo, směje se příšerně, to snad nemá v každé roli, tak se řehtala i ve Stardance. Navíc, herci jsou pořád mezi lidmi, to když je někdo sám, tak by se musel zbláznit každý
Moc mě mrzí, že je paní Tomicová nemocná. Přeju jí rychlé a úplné uzdravení.
Dělat si nervy kvůli takovému malému skrčkovi. A ta jeho nová přítelkyně na to že je o kolik mladší než on si už lepšího nemohla VYBRAT......
No Jo,když ona je láska slepá.Az sunda úplně brýle pohledné na nej bez růžových příkras,tak se bude klepat na čelo, kam ze to dala oči. Všichni víme,ze on je malý skrček, v tom dostál svému jménu😝😝😝 .Za mě na něm není vůbec nic.
Úplně stupidní článek...o ničem....kdy už si pisatelé zaslouží svůj honorář za práci a ne za slintání stupidit...
Žádný muž nestoji za to, aby se žena trápila.
No ..to se lehce řekne...
Tuhle herecku miluju a miluju jeji krasny smich ❤️❤️❤️
Preji ji jen aby se dala do kupy, nebot nikdo za to nestoji
No to je mi článek. Možná, kdo ví, pravděpodobně, asi .... Souhrn domněnek? To je žurnalistika?