1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Věřím tomu,že kdyby se dnes konala veřejná poprava alá středověk,ta by se spousta lidí šla podívat.Je jedno jestli je režim demokratický nebo autoritářský,na obou stranách,chce někdo z někoho něco dostat,všechno se počítá.Člověk je ve své podstatě stále stejný a jiný nebude!

31
Před 1 rokem

A já jsem si myslel, že země, která učí celý svět demokracii je jiná než zavrhované Rusko.

72
Před 1 rokem
Martin Petrus

To, že se o tom píše a může se o tom mluvit, aniž by nějaký novinář nevypadnul z okna je důkaz, že ta země je na hony jiný než opovrhované rusko, které není stát, ale spíše rakovina ;-)

26
Před 1 rokem

Ač nemám Trumpa rád, v tomhle má pravdu. Proč by se mělo s vrahy zacházet v rukavičkách? Cestu si zvolili sami. Ať jí tedy mají se vším.

10
Před 1 rokem

Jsou to každopádně zavrženíhodné výslechové metody, ale rozdíl mezi totalitním Ruskem a demokratických USA je v tom, že Američané to alespoň přiznávají ...

9
Před 1 rokem

To je nesmyslné a lživé tvrzení! V tak vyspělé demokracii?!😂😆😁😂😂👊👊🤣😅🤣😅

48
Před 1 rokem
Rudolf Michl

No Guanatanamo je fakt a stále existuje - Tedy vlastně to vzniklo po Demokratickém vězení Alcatras

41
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Cílená a dlouho připravovaná demolice dvou paneláků se ještě stále nazývá teroristický útok?

Fascinující.

6
Před 1 rokem

Právě proto jsme civilizovaní lidé,zvířata by to nedokázala.

13
Před 1 rokem
Stanislav Chloupek

Ale no tak... Viděl jste někdy kočku lovit? Kočky si to vyloženě užívají. Jednou jsem viděl opici, jak chytla malou antilopu a začala ji žrát zaživa. Ten řev byl nesnesitelný, ale s opicí to ani nehlo. Případně zkuste přivést stádo ovcí do vlčího revíru a uvidíte, co vám z něho zbyde... Ale pravda, rozdíl je v tom, že zvířata tu kořist nakonec vždycky zabíjí. Mnohdy ale jen pro zábavu, a ani ji nesežerou...

10
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

USA je pro někoho stále ještě vzorem všeho.

26
Před 1 rokem
Augustin Šubrt

Americký sen ...

15
Před 1 rokem

Středověk trvá,jen se zdokonalil!!!

28
Před 1 rokem

Humanisté navrhují místo mučení raut plný trávy a LSD 😄

9
Stránkování