Věřím tomu,že kdyby se dnes konala veřejná poprava alá středověk,ta by se spousta lidí šla podívat.Je jedno jestli je režim demokratický nebo autoritářský,na obou stranách,chce někdo z někoho něco dostat,všechno se počítá.Člověk je ve své podstatě stále stejný a jiný nebude!
A já jsem si myslel, že země, která učí celý svět demokracii je jiná než zavrhované Rusko.
To, že se o tom píše a může se o tom mluvit, aniž by nějaký novinář nevypadnul z okna je důkaz, že ta země je na hony jiný než opovrhované rusko, které není stát, ale spíše rakovina ;-)
Ač nemám Trumpa rád, v tomhle má pravdu. Proč by se mělo s vrahy zacházet v rukavičkách? Cestu si zvolili sami. Ať jí tedy mají se vším.
Jsou to každopádně zavrženíhodné výslechové metody, ale rozdíl mezi totalitním Ruskem a demokratických USA je v tom, že Američané to alespoň přiznávají ...
To je nesmyslné a lživé tvrzení! V tak vyspělé demokracii?!😂😆😁😂😂👊👊🤣😅🤣😅
No Guanatanamo je fakt a stále existuje - Tedy vlastně to vzniklo po Demokratickém vězení Alcatras
Cílená a dlouho připravovaná demolice dvou paneláků se ještě stále nazývá teroristický útok?
Fascinující.
Právě proto jsme civilizovaní lidé,zvířata by to nedokázala.
Ale no tak... Viděl jste někdy kočku lovit? Kočky si to vyloženě užívají. Jednou jsem viděl opici, jak chytla malou antilopu a začala ji žrát zaživa. Ten řev byl nesnesitelný, ale s opicí to ani nehlo. Případně zkuste přivést stádo ovcí do vlčího revíru a uvidíte, co vám z něho zbyde... Ale pravda, rozdíl je v tom, že zvířata tu kořist nakonec vždycky zabíjí. Mnohdy ale jen pro zábavu, a ani ji nesežerou...
USA je pro někoho stále ještě vzorem všeho.
Americký sen ...
Středověk trvá,jen se zdokonalil!!!
Humanisté navrhují místo mučení raut plný trávy a LSD 😄