1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Bohužel tu dřívější ,,dobu" ne každý člověk a,,umělci" zvlášť dokázali zkloubit s osobním životem a řešením byl alkohol a to z mnoha důvodů a někdo ho měl prostě jen rád a tak jako kouření si to nedokázali odepřít , ale to je každého osobní věc a já pokud se mohu vyjádřit jsem ho již od filmu ,,Už zase skáču přes kaluže" měl v hledáčku oblíbencú .... měl charizma jako Čepek , Menšík , Olmerová či Volek atd.

6
Před 1 rokem

Je tě škoda chlape zanechal jsi tu rodinu pro pár piv a cigaret co tě" vzali život",jinak jsi byl bezva herec -klobouk dolů !

28

Stydno by mělo být člověku, co ten článek psal a dovolil ho poslal dál s timto nadpisem. Upoutávka, článek, závěr.

Jak ubohá novinarina

61
Před 1 rokem

Měla jsem ho moc ráda a když jsem viděla seriál o majoru Exnerovi, kde hrál jeho bratr, bylo mi jasné, že ta role byla pro něho. Škoda.

11
Před 1 rokem

Prvně se ve filmu Už zase skáču přes kaluže objevil již ve svých dvanácti letech, tedy v roce 1970. O deset let později už z něj byl mladý Petr Majer, který kromě mnoha dívek okouzlil i samotnou princeznu Arabelu. V té době už ale měl první dvojčata, která zůstala před světem – a nejen tím pohádkovým – prakticky utajena

Takže v roce 1980 uz měl dvojčata? A jeste prvni? Kde ma ty druhy?😁to vám nějak nesedí....píšete nesmysly a zbytečně

1
Před 1 rokem

Nedávno jsem si pustila film Sněžná noc.Excelentní výkon pana Dlouhého,klobouk dolů,toho fanatického pastora jsem mu věřila a trochu z toho šel i strach.

16
Před 1 rokem

Vaše odkazy nás hází na podvodné stránky s tematikou o investování. Gratuluju Seznamáci, jste horší než tumor.

19
Před 1 rokem

Vynikající herec a zrovnatak se mi líbil jeho dabing…🫡

24

Výborný herec.A jeho život?"Kdo jsi bez viny,hoď po mě kamenem"🤷

16
Před 1 rokem

můj oblíbený herec , ještě lepší dabér.

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt