Bohužel tu dřívější ,,dobu" ne každý člověk a,,umělci" zvlášť dokázali zkloubit s osobním životem a řešením byl alkohol a to z mnoha důvodů a někdo ho měl prostě jen rád a tak jako kouření si to nedokázali odepřít , ale to je každého osobní věc a já pokud se mohu vyjádřit jsem ho již od filmu ,,Už zase skáču přes kaluže" měl v hledáčku oblíbencú .... měl charizma jako Čepek , Menšík , Olmerová či Volek atd.
Je tě škoda chlape zanechal jsi tu rodinu pro pár piv a cigaret co tě" vzali život",jinak jsi byl bezva herec -klobouk dolů !
Stydno by mělo být člověku, co ten článek psal a dovolil ho poslal dál s timto nadpisem. Upoutávka, článek, závěr.
Jak ubohá novinarina
Měla jsem ho moc ráda a když jsem viděla seriál o majoru Exnerovi, kde hrál jeho bratr, bylo mi jasné, že ta role byla pro něho. Škoda.
Prvně se ve filmu Už zase skáču přes kaluže objevil již ve svých dvanácti letech, tedy v roce 1970. O deset let později už z něj byl mladý Petr Majer, který kromě mnoha dívek okouzlil i samotnou princeznu Arabelu. V té době už ale měl první dvojčata, která zůstala před světem – a nejen tím pohádkovým – prakticky utajena
Takže v roce 1980 uz měl dvojčata? A jeste prvni? Kde ma ty druhy?😁to vám nějak nesedí....píšete nesmysly a zbytečně
Nedávno jsem si pustila film Sněžná noc.Excelentní výkon pana Dlouhého,klobouk dolů,toho fanatického pastora jsem mu věřila a trochu z toho šel i strach.
Vaše odkazy nás hází na podvodné stránky s tematikou o investování. Gratuluju Seznamáci, jste horší než tumor.
Vynikající herec a zrovnatak se mi líbil jeho dabing…🫡
Výborný herec.A jeho život?"Kdo jsi bez viny,hoď po mě kamenem"🤷
můj oblíbený herec , ještě lepší dabér.