Promiňte,že se vyjádřím nelichotivě,ale to už je taková bramboračka...Karel je na odstřel a ta Klára jakbysmet.Vlastně všechny postavy jsou vymyšleném asi v nouzi největšího ohrožení autora.Tam už chybí jen mimozemšťani.Koukám na to jedním okem,protože čekám na Zlatou labuť.
No a tam to začíná být podobné.
Myslím, že scénárista si nenalil víno, ale dal si něco trošku jiného. První sérii jsem sledovala ráda, ale teď když kousek zahlédnu, tak mám pocit, že scénárista musel definitivně zešílet.
Scénárista jasně na něčem tvrdším jede, jinak by tohle nevymyslel. Mám ráda paní Kostkovou a pana Blažka, proto se dívám dál, ale .....ráda bych věděla, jestli by nějaká manželka živila takovou nulu, jako je Karel, natož mu platila desetitisíce za praštěného terapeuta. Z čeho ta rodina žila mi vrtá hlavou, scénáristovi evidentně ne😭😭😭
No tak, jako by se nestalo, že se chlap vyspí s bejvalkou, která ho nota bene pořád ještě "miluje"... Že se chlapi nechají často dotlačit Bůh ví kam, jenom aby měli pokoj, je taky pravda... Nejlíp to vystihly děti, mámo s tebou žádný nevydrží... Karel je trouba, uvidíme jak dopadne, ale možná taky bude sám...
Seriál mě nadchl. Pokračování už tolik né,ale sleduji,jakou šílenost dokáže autor z oblíbeného seriálu vytvořit a diváka odpudit.
Ten scénárista je pod vlivem alkoholu a zfetovaný nějakou děsnou drogou. Na jeden díl v týdnu se podívám z hecu, co zase chorý mozek vymyslel. Další díl v týdnu už nedávám. Ale ono to ob díl pro srandu úplně stačí.
Jsem ráda, že jsem se dívala jen na první sérii. Český fenomén, pokračováním zbabrat dobrý seriál očividně pokračuje. Škoda.
Z nadějně vyhlíženého seriálu udělali autoři bramboračku.Karel bydlící pod stolem,trapná postava trenéra.Už se na to nedá koukat.
Střídavka super ..pak nastoupily další a další postavy a z fajn oddychového seriálu e stal guláš.
Milovany Kaja?? Darmozrout a fnukna?? Fakt se na to uz neda koukat.. jeste ze ta Petra z toho vylezla se cti.. zivit jeste jeho? 🫣