Jsou mladí, šťastní, úspěšní, zajištění, mají zdravé dítě a DĚLAJÍ, práci, která je baví a dobře živí.. Pro LIDI, kteří nemají takový hezký život, jsou prostě trnem v oku.. Závist méně úspěšných je prostě pochopitelná.
Co je na ní krásnýho? Divnej tvar hlavy s protáhlou bradou a faldy i na tváři.Odhalené dásně při "úsměvu" jsou vrchol .To jsou věci co musí vidět i ten největší zabedněnec.Její mluva má arogantní tón,překotné vyjadřování čímž jí je blbě rozumět.
Postavu má štíhlou a zpívá hezky,ale měla by zpívat jen v rádiu.Její róby na různá vystoupení jsou už přes čáru.Vypadá jako když vykukuje ze stanu.
Nemám ráda odsuzování lidí podle toho, co kdo o nich řekl. Eva Burešová se mi líbí,podle mně je hezká, zpívá moc hezky. Přemek Forejt ,její partner ,ten to u mně nevyhrál , ale to není má věc, hlavně , že se mají rádi . PŘEJU JIM HODNĚ ŠTĚSTÍ.
ano, hlavně že se mají rádi. A to Přemkovo potetování, taky se mi nelíbí, ale každý máme jiný vkus a odsuzovat ho za to, rozhodně není na místě. Možná v budoucnu bude litovat. Hlavně ať se Eva tetovat nenechá. Není nad krásnou hladkou, nepotetovanou, i trochu opálenou kůži. Je to slušivější např. v šatech nebo tričku bez rukávů.
Jen nějaký malý obrázek, to třeba ano, ale potetované tělo - to ne. 🙂
Trapný článek o ničem, plný spekulací, na který se nabalí trapní diskutující. Že to někoho baví. Chtěla bych vidět, jak sami vypadají ty typy, kteří kohokoliv kritizují za vzhled. 😄
Burešová provokuje pouze tím, že je známou osobností a je svá a "jiná". Nevím, zda pisálek zaznamenal, že se kolikrát v diskuzích i zastala různých lidí ... třeba i před masáží v mediích atp.
A co se týká toho, že má na hatery ostřejší komentáře (i když na uvedených komentářích nic "ostrého" není)??? No a co? Když na vás někdo plive špínu za nic, tak vy byste si to nechali líbit? 😕 Zřejmě by se většina lidí měla starat sama o sebe! Nejčastěji tyto komentáře píší zakomplexovaní duševní chudáci bez životního programu a jakékoli úspěšnosti. 😐
Napsala jste to za mne. Napsal jsem tedy 2. dil - viz vyse :-)
Krásná 😂. Nejlepší vtip takhle po ránu dodá energii na celý den 😂. Svou nafoukaností zahodí všechen svůj talent. Noid už to pochopil a nespolupracuje s ní.
Komedianti -herci v Čechách jsou tlupa parazitů přisátá na státní rozpočet, hlavně v divadlech a přes dotace pro film ..není to nic, co má význam pro lidstvo ,jen zábava na volnou chvíli.A kvalitu zábavy ukáže čas ... A ani to není takový ,,umění,,jako v jiných oborech.Akorát technický provedení je někdy hodně náročný,ale to není o herectví.......a nevytváří tak velké ,,hodnoty,, které se z toho dělají ,jen pokud tím chtěl ,,autor,,něco říci, ale to není o obsazení rolí ale o myšlence a scénáři
..Jinak na této hérečce mimo mládí ,který uteče rychle, není podle mě tolik krásného.Divák si zvykne na jakýkoliv obličej a asi nemáme tolik ,,krasavic jako v Hollywoodu a v některých rolích jsou potřeba i ošklivý ,aspoň mají maskéři míň práce ..a svlečenou jsem ji neviděl ....ale líbí se mi ,že umí hezky a dobře zpívat, takže kdyby byla poblíž akce, kde by zpívala a nebylo by šílený vstupný ,tak bych si ji rád poslechl naživo ....toť vše....
Kdybych tvrdil,že je to můj šálek kafe,tak bych v hrdlo lhal. Je to pohledná mladá žena,žádná namachrovaná ,,krasavice,, - o tom žádná. Docela snáším její zpěv.S herectvím je potíž.Ale špatný scénář a mizerný režisér setře jakýkoli talent. No a Přemek ??? Její volba. Třeba má ráda barevné obrázky !!!
já bych si dovolila podotknout, že třeba ho nejdříve viděla oblečeného.
¨No, její volba, hlavně ať si obrázky, pokud je má opravdu ráda, pověsí na zeď,
Proč vždycky, když jí zahlédnu, mě napadá definice české celebrity : "Druhá odmocnina z nuly"?
A mě když čtu nějaký komentář tohoto typu napadne: zase jedna nemilovaná, opuštěná, tlustá a s prošlou záruční lhůtou.
Jako ženská se mi docela líbí, což je ovšem otázka osobního vkusu a nikomu ten svůj nevnucuji. Jinak je mi vesměs ukradená a její názory mě moc nezajímají, neznám je a ani se po nich nepídím.
Ať si žije jak chce s kým chce holka.
Nechápu, proč ti, co si o ní myslí, že je blbá, čtou její vyjádření. Vždyť ta vyjádření na rozdíl od politiků nemají tendenci ovlivňovat naše životy.
Nechápu, proč ti, co si o ní myslí, že je hnusná, koukají na filmy nebo seriály, kde hraje.
Nechápu, proč ti, co si o ní myslí, že je arogantní, toto řeší. Vždyť s ní velmi pravděpodobně do styku stejně nepřijdou.