Já ji mám ráda, ale je dost nešťastné, jak se prezentuje. Haterů byla a bude vždy spousta. Místo toho, aby zůstala nad věcí nebo je odpálkovala s větším nadhledem, tak je arogantní. Ne vždycky je nejlepší obrana útok a svými vyjádřeními se snižuje na úroveň blbců, kteří ji kritizují.
Takže kdo jí nechválí,ten je blbec?Sympatická není.
Šťastní lidé neztrácejí čas tím, že ubližují jiným. Zlo je pro nešťastné, frustrované, závistivé a průměrné lidi....
Jak by jí někdo mohl ublížit? Tím, že neučurává blahem z toho, že ji opět spatřil?
Tak lepší fotku jste k článku nemohli vybrat? Tady na ní jsou oba hodně nepříjemní a nesympatičtí. To je nějaká pomsta od redaktora? 🙁 A přitom to tak být vůbec nemusí. Neznám je, ZOO a ani MasterChefa nesleduji a do Mekáče nechodím, nic mi nikdy neudělali, tak nemohu posoudit. Akorát jsem viděla paní Burešovou v nějakém pořadu, kde zpívala a zpívala moc pěkně, fakt umí.
...tak krásná rozhodně není...!!! naopak - nic hezkého ikdyž zpívat zřejmě umí, pokud to v TV nezpívá na pleyback...
Na mě oba působí na každé fotce jako z "první republiky". Takový mladí-staří nebo staří-mladí 🙂..... Zatím jsem neviděla žádný film s E.B, takže nemohu posoudit herecké výkony a podle nekonečných seriálů to nelze.
P.F. který se zaprodal McDonald's a jejich oblíbenosti asi nepřidal.
Cokoliv zapnu, vyskočí a mě Suchá dáseň a její špičatý obličej. Čeho je moc, toho je příliš.
Burešová vadí někomu? Něco vám udělala? Je to člověk stejný jako my všichni, navíc úspěšná, sebevědomá a hubená. Tak to asi bude vadit těm obézním, zakomplexovaným a namyšleným.
Krásná? Na to jste přišel sám?
Proč by něčím mělo otřást že Forejt spolupracuje s Mekáčem ? No tak jim sestavil burger, a co? No a primadona...Jednak to přesnéě nevíme,jednak herečky bývají přepjaté,přecitlivělé a podobně. Myslím že jsou na to spolupracovníci docela zvyklí.
Mě se líbí je to hezká žena a také skvěle zpívá, myslím si, že to je u každého jiné, je to věc názoru, ale nenávidět někoho, kdo mi nic neudělal, to je přece jen silná káva.