1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Já ji mám ráda, ale je dost nešťastné, jak se prezentuje. Haterů byla a bude vždy spousta. Místo toho, aby zůstala nad věcí nebo je odpálkovala s větším nadhledem, tak je arogantní. Ne vždycky je nejlepší obrana útok a svými vyjádřeními se snižuje na úroveň blbců, kteří ji kritizují.

9
Před 1 rokem
Eva Kolářová

Takže kdo jí nechválí,ten je blbec?Sympatická není.

16
Před 1 rokem

Šťastní lidé neztrácejí čas tím, že ubližují jiným. Zlo je pro nešťastné, frustrované, závistivé a průměrné lidi....

9
Před 1 rokem
Dana Jurášová

Jak by jí někdo mohl ublížit? Tím, že neučurává blahem z toho, že ji opět spatřil?

5
Před 1 rokem

Tak lepší fotku jste k článku nemohli vybrat? Tady na ní jsou oba hodně nepříjemní a nesympatičtí. To je nějaká pomsta od redaktora? 🙁 A přitom to tak být vůbec nemusí. Neznám je, ZOO a ani MasterChefa nesleduji a do Mekáče nechodím, nic mi nikdy neudělali, tak nemohu posoudit. Akorát jsem viděla paní Burešovou v nějakém pořadu, kde zpívala a zpívala moc pěkně, fakt umí.

8
Před 1 rokem

...tak krásná rozhodně není...!!! naopak - nic hezkého ikdyž zpívat zřejmě umí, pokud to v TV nezpívá na pleyback...

3
Před 1 rokemUpraveno

Na mě oba působí na každé fotce jako z "první republiky". Takový mladí-staří nebo staří-mladí 🙂..... Zatím jsem neviděla žádný film s E.B, takže nemohu posoudit herecké výkony a podle nekonečných seriálů to nelze.

P.F. který se zaprodal McDonald's a jejich oblíbenosti asi nepřidal.

12
Před 1 rokem

Cokoliv zapnu, vyskočí a mě Suchá dáseň a její špičatý obličej. Čeho je moc, toho je příliš.

56
Před 1 rokem

Burešová vadí někomu? Něco vám udělala? Je to člověk stejný jako my všichni, navíc úspěšná, sebevědomá a hubená. Tak to asi bude vadit těm obézním, zakomplexovaným a namyšleným.

15
Před 1 rokem

Krásná? Na to jste přišel sám?

11
Před 1 rokem

Proč by něčím mělo otřást že Forejt spolupracuje s Mekáčem ? No tak jim sestavil burger, a co? No a primadona...Jednak to přesnéě nevíme,jednak herečky bývají přepjaté,přecitlivělé a podobně. Myslím že jsou na to spolupracovníci docela zvyklí.

3
Před 1 rokem

Mě se líbí je to hezká žena a také skvěle zpívá, myslím si, že to je u každého jiné, je to věc názoru, ale nenávidět někoho, kdo mi nic neudělal, to je přece jen silná káva.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt