1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Teď se splňuje, co předpověděl Kristus.

Matouš 24 kapitola.

Bližší se skutečně spravedlivá vláda.

9
Před 1 rokem
Roman Štěpánek

Jako že se blíží už cca 2100 let?

9
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Historie se opakuje,to ví každý... válka by bylo to poslední co by země zažila a amerického prezidenta čeká důchod, počasí si dělá co chce a lidi jsou nenapravitelný

16
Před 1 rokem
Irenav Vrbova

Jo jo, lidé jsou nenapravitelní, že věří takovým poblázněným babam.

8
Před 1 rokem

Ráda bych jednou slyšela o předpovědi těchto géniů dopředu a ne ex post.Prředpověděla smrt královny Alžběty ovšem až když už byla mrtvá.

3
Před 1 rokem
Milada Beránková

Jednak je tu máte dopředu, a jednak tu smrt královny Alžběty opravdu dopředu předpověděla. To, že vy jste se o tom dozvěděla až po její smrti, na věci nic nemění. Ovšem předpovědět smrt královny Alžběty nebylo nic moc těžkého.

2
Zobrazit další reakci

Takže předpověděla smrt Bidena a viceprezidentku prezidentkou. To by mohlo odpovídat. Ale to bude jenom do nových voleb, kde jednoznačně zvítězí Donald Tramp. Asi tak

13
Před 1 rokem
Richard Záhorovský

Já myslel, že trampové už skoro nejsou...

3
Před 11 měsíci

No já jsem minulý týden zase vyhodil do keře před barákem 7 velkých rumů a devět piv, když jsem se vracel z putyky a hned jsem věděl co se stane! A byla to pravda! Stará mi dala hned ve dveřích po hubě a celý dopoledne mi bylo šoufl!! Taky jsem věštec!!

1
Před 1 rokem

Paní by mohla číst ze skvrn na oblečení, a podle toho hádat jaký ten člověk je a jeho budoucnost 🤣

4
Před 1 rokem

No ještě koště a může letět! Další důkaz bulvárních blábolů, naivity a hlouposti lidí.

30
Před 1 rokem

Tak, že umře Bětka se očekávalo. I nyní je to očekávané, co tím šparglem předpověděla.

3
Před 1 rokem

Úroveň dnešní novinařiny je tristní!za takové články ,,zhovadilé,,, by měli vrátit diplom a jít makat rukama

37
Před 1 rokem

No, pokud by zemřel jeden ze světových vůdců, třeba prezident Biden, tak by se automaticky stala prezidentkou Kamala Harris - takže by jí to mohlo vyjít .... teda chřestu .... :-)

Před 12 měsíci
Jindrich Plachý

Spíš Trump, pak by se kandidátkou stala ta ženská, jejíž jméno si teď nevzpomenu, která se ale zdá o parník rozumnější.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt