Teď se splňuje, co předpověděl Kristus.
Matouš 24 kapitola.
Bližší se skutečně spravedlivá vláda.
Jako že se blíží už cca 2100 let?
Historie se opakuje,to ví každý... válka by bylo to poslední co by země zažila a amerického prezidenta čeká důchod, počasí si dělá co chce a lidi jsou nenapravitelný
Jo jo, lidé jsou nenapravitelní, že věří takovým poblázněným babam.
Ráda bych jednou slyšela o předpovědi těchto géniů dopředu a ne ex post.Prředpověděla smrt královny Alžběty ovšem až když už byla mrtvá.
Jednak je tu máte dopředu, a jednak tu smrt královny Alžběty opravdu dopředu předpověděla. To, že vy jste se o tom dozvěděla až po její smrti, na věci nic nemění. Ovšem předpovědět smrt královny Alžběty nebylo nic moc těžkého.
Takže předpověděla smrt Bidena a viceprezidentku prezidentkou. To by mohlo odpovídat. Ale to bude jenom do nových voleb, kde jednoznačně zvítězí Donald Tramp. Asi tak
Já myslel, že trampové už skoro nejsou...
No já jsem minulý týden zase vyhodil do keře před barákem 7 velkých rumů a devět piv, když jsem se vracel z putyky a hned jsem věděl co se stane! A byla to pravda! Stará mi dala hned ve dveřích po hubě a celý dopoledne mi bylo šoufl!! Taky jsem věštec!!
Paní by mohla číst ze skvrn na oblečení, a podle toho hádat jaký ten člověk je a jeho budoucnost 🤣
No ještě koště a může letět! Další důkaz bulvárních blábolů, naivity a hlouposti lidí.
Tak, že umře Bětka se očekávalo. I nyní je to očekávané, co tím šparglem předpověděla.
Úroveň dnešní novinařiny je tristní!za takové články ,,zhovadilé,,, by měli vrátit diplom a jít makat rukama
No, pokud by zemřel jeden ze světových vůdců, třeba prezident Biden, tak by se automaticky stala prezidentkou Kamala Harris - takže by jí to mohlo vyjít .... teda chřestu .... :-)
Spíš Trump, pak by se kandidátkou stala ta ženská, jejíž jméno si teď nevzpomenu, která se ale zdá o parník rozumnější.