To, že v nadpisu článku je pachatel uveden pouze křestním jménem je úmyslné svinstvo toho novinářského šmejda. Uvést tam „Babis“ (jmenuje se Anagnostopoulos)je pokus o manipulaci se čtenáři a autor toho článku zasluhuje opovržení stejné jako ten starostovský šmejd Novotný za vyjádření o Slováčkovi a jeho dceři.
Přestaňte trojčit. Jasně píšou že je to v Řecku a s "naším" AB si to spojí leda vtipálek nebo blb. Hlavně AB když už, tak by si na to najal lidi.
A Novotnýmu se to nepovedlo když to řeknu kulantně. Se Slováčkem má pravdu, ale tahat do toho nemocnou holku je eklhaft. Není blbej, jen občas mluví rychleji než myslí. Taky už jsem v životě vypustil pár vejšplechtů na které nejsem hrdý, ale slovo je jak střela, zpátky do hlavně už ji nedáš.
Případ, jakých jsou po světě tisíce . Pro českého občana záměrně vybrán z důvodu použít jméno Babis. Příště něco ze Zambie prosím , to nás určitě bude zajímat.
I tohle se dá použít? No potěš koště!
To já mám jinou novinku.Víte proč jeVítek tak vykulený? protože mu nefunguje flatus a ten tlak musí někam jít.A včil mudrujte!
No tady by dvacet sedm let nedostal.Maximalne šest a za tři roky by ho pustili.Mne fakt hodně zaráží velké rozdíly v trestu které tady soudci dávají o proti jiných států 😠
Babiš už je vdovec ? Dyk psali, že se teprv rozvádí ?
Už zase Babiš? Kdo tě platí? Nezbedová ty jsi ....
To je jen nadpis, jedná se uplně o někoho jiného, naši ,,inteligentní" novináři použijí cokoliv, aby se články četli.Ale stačil mi nadpis, když se podívala,a co se dějé spostu kilometrů ode mě mě už přestalo zajímat.Jak zpívá krásná a milá paníZagorová,, já žji tady a ted".
A takových mužských je čím dál víc
Ženských taky, lidí na světě přibývá. Akorát já svoji ženu nepřeperu.
"Zákeřná pravda" to také známe.
Babis. Taky lhář..