1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

To, že v nadpisu článku je pachatel uveden pouze křestním jménem je úmyslné svinstvo toho novinářského šmejda. Uvést tam „Babis“ (jmenuje se Anagnostopoulos)je pokus o manipulaci se čtenáři a autor toho článku zasluhuje opovržení stejné jako ten starostovský šmejd Novotný za vyjádření o Slováčkovi a jeho dceři.

44
Před 11 měsíci
Jiří Hájek

Přestaňte trojčit. Jasně píšou že je to v Řecku a s "naším" AB si to spojí leda vtipálek nebo blb. Hlavně AB když už, tak by si na to najal lidi.

A Novotnýmu se to nepovedlo když to řeknu kulantně. Se Slováčkem má pravdu, ale tahat do toho nemocnou holku je eklhaft. Není blbej, jen občas mluví rychleji než myslí. Taky už jsem v životě vypustil pár vejšplechtů na které nejsem hrdý, ale slovo je jak střela, zpátky do hlavně už ji nedáš.

17
Před 11 měsíci

Případ, jakých jsou po světě tisíce . Pro českého občana záměrně vybrán z důvodu použít jméno Babis. Příště něco ze Zambie prosím , to nás určitě bude zajímat.

1
Před 11 měsíci

I tohle se dá použít? No potěš koště!

To já mám jinou novinku.Víte proč jeVítek tak vykulený? protože mu nefunguje flatus a ten tlak musí někam jít.A včil mudrujte!

7
Před 11 měsíci

No tady by dvacet sedm let nedostal.Maximalne šest a za tři roky by ho pustili.Mne fakt hodně zaráží velké rozdíly v trestu které tady soudci dávají o proti jiných států 😠

2
Před 11 měsíci

Babiš už je vdovec ? Dyk psali, že se teprv rozvádí ?

4
Před 11 měsíci

Už zase Babiš? Kdo tě platí? Nezbedová ty jsi ....

6
Před 11 měsíciUpraveno
Anton Pech

To je jen nadpis, jedná se uplně o někoho jiného, naši ,,inteligentní" novináři použijí cokoliv, aby se články četli.Ale stačil mi nadpis, když se podívala,a co se dějé spostu kilometrů ode mě mě už přestalo zajímat.Jak zpívá krásná a milá paníZagorová,, já žji tady a ted".

4
Před 11 měsíci

A takových mužských je čím dál víc

1
Před 11 měsíci
Jv Jaroslava Váňová

Ženských taky, lidí na světě přibývá. Akorát já svoji ženu nepřeperu.

Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

"Zákeřná pravda" to také známe.

2
Před 11 měsíci

Babis. Taky lhář..

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt