Ja jsem si myslel, ze Blinken je krvelacny nadsenec ... nez jsem si poslech par senatoru a kongresmanu ... Blinken je proti nim andel szrazny.
Nicmene, uz 2 roky valci Rusko proti celemu NATU ... par zemi podepsalo (mezi nimi i krvelacne Cesko) pouziti zaslanych zbrani na Ukrajinu proti Rusku ... zapad uz nema de facto celkem nic ... takze situace je nasledujici ... jestli to Mr. Putin neukociruje ... tak nas tady Rusko bude ostrelovat jak ptaky z dratu vysokeho napeti ... a jestli si nekdo mysli, ze nejaky Article 5 nam pobezi na pomoc ... tak at radsi prestane rychle hulit a vyvetra si mozek ... USA uz maji jenom Atomovky ... takze vladnouci prohulenci ... hura do toho a pul je hotovo.
Iljo, vaše jméno je hodné vaše proruského obdivu. Vaše vyjadřování o krvelačném Česku je hodné vaší rusácké duše. Někdo z NATA napadl Ukrajinu? Kdo bombarduje civilní obyvatelstvo, kdo vyhrožuje Evropě zničením? To dělá NATO, vy duše proruská? Já mám dojem, že jestli to tak dál půjde, bude se muset Vladimírovič brzy obrátit na své kolegy z OPECU, aby mu začali dodávat pohonné hmoty, neboť mu jeho rafinérie vesele plápolají.Loďstvo v Černém moři je pozvolna měněno na porkové loˇdstvo, bez možnosti vynoření.A jeho letadla, která jeho průmysl není schopen nahrazovat novými dostanou co nevidět brzy na nebi Ukrajinskou konkurenci ve formě F 16.A to, že Spojené Státy nemají nic již ve zbrani je jen váš vlký sen jako ten, že Dolar je v krachu.Ten již od padesátých roků je v krizi i s celým Americkým hospodářstvím.Tak sněte dále Iljo vaše divoké sny.Putinovo třídenní dobrodružství se změnilo zatím na dvouapůlletou válku.
Protikorupční kriminální služba by se měla podívat na nákup francouzských děl Ceasar pro AČR. Proč jsme je za drahé peníze kupovali, když můžeme v domácí produkci nakupovat české houfnice. Nemají automatické nabíjení, pouze poloautomatické, obsluha se nadře s municí. Kdo je podepsaný pod nákupní smlouvou? Čeští zbrojaři asi mají odpovědi, ale není politická vůle vyšetřovat, natož někoho poslat do tepláků.
No, moc by toho nenašli. Protože když se zadávalo výběrové řízení tak Dita byla tak ve fázi prototipu. Jinak s váma souhlasím, určitě by Dity naší armádě slušely.
Mě zaráží, že taková super zbraň a pro naší armádu není vhodná???? Jo mi nechceme nic Českého.
Ona by byla vhodná ale už jsou podepsání Frantici.
Moje holka 😆, tak tyhle krasavice svařuju.
Na současném bojišti velmi snadno přeměnitelná v hromadu kouřícího šrotu.
Na současném bojišti je prakticky cokoliv a kohokoliv velmi snadno přeměnitelné v hromadu kouřícího šrotu. O tom ten boj je.
Jo jo, zlaté české ručičky.
Tak hlavně, aby neselhalo nabíjení jako na polygonu na Idetu...
Problém měla i prezentovaná mostovka...
Doufám, že už to borci ve Šternberku odladili a vychytali mouchy.
Drony Lancet z ní radost mít zaručeně budou.
To víš že jo. A co takový operátoři dronů, ti z ní budou mít teprve radost. Až je odhalí průzkumný dron a Dita je vykouří.
Ví se už nějaká časová osa, kdy a jak budou dodány? První kus, poslední? Aby to netrvalo dva roky.
Danam Dita, Zuzana, Archer, Cézar- Lancet 3 , jména neřeší.
9ks... 900by to chtelo