To byl ten cestovatel časem, co se prý během filmování jedné americké grotesky vykecával s mobilem?
A komu asi tak volal a přes jakého operátora? 😄
Panebože, to jsou bláboly. A podle toho se ovlivňuje veřejné mínění. Právě na tohle by se měla zaměřit cenzura. Jen děsí lidi a prachsprostě toho využívají k manipulaci. Je to k z....í.
Tyhle zprávy se mě líbí čím hůř tím líp, ještě opoměl srážku s asteroidem gigantickou pandemii odtržení měsíce a vyhasnutí slunce to jen pro dokreslení.
Na to abych věděla že válka přijde z Ameriky, nemusím být cestovatel časem,to vidí každý, už teď
Zatím ale válka přišla z Ruska.
Spíš se do bojů na Ukrajině zapojí některé západní země a Rusko použije taktické jaderné zbraně.
Pokud rusáky omrzí životy, můžou to zkusit. Ale paranoidní Puťka do toho nepůjde.
Že něco špatného příde z Ameriky to je normální Amerika je zlo světa.
Mě strašně naštvalo, když jsem se začal zajímat o dějiny a zjistil jsem, jak velkou část Evropy včetně západních Čech osvobodili Američani od nacismu.
Asi dobrý model,prej draci atd.. to byly buď houbičky nebo LSD.. to spíš bude atomová válka než tamto 😂🙈
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Tak nevím. Nostradamus uvádí jinou zem a jiné datum. Viz Hvězdný (tzv. galaktický) deník XCWQPZRF/198756234, čas úterý 02.43.
Zvláštní, že ti cestovatelé nepřinesou jedinou pozitivní informaci. To by asi jejich posluchače nezajímalo.
Jelikož už je červen, tak mu to trochu nevyšlo. Ale s těmi draky to přehnal...