1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 měsíci

To byl ten cestovatel časem, co se prý během filmování jedné americké grotesky vykecával s mobilem?

1
Před 12 měsíci
Václav Kočka

A komu asi tak volal a přes jakého operátora? 😄

Před 12 měsíci

Panebože, to jsou bláboly. A podle toho se ovlivňuje veřejné mínění. Právě na tohle by se měla zaměřit cenzura. Jen děsí lidi a prachsprostě toho využívají k manipulaci. Je to k z....í.

2
Před 12 měsíci

Tyhle zprávy se mě líbí čím hůř tím líp, ještě opoměl srážku s asteroidem gigantickou pandemii odtržení měsíce a vyhasnutí slunce to jen pro dokreslení.

7
Před 12 měsíci

Na to abych věděla že válka přijde z Ameriky, nemusím být cestovatel časem,to vidí každý, už teď

12
Před 12 měsíci
Jana Kabelkova

Zatím ale válka přišla z Ruska.

9
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 12 měsíci

Spíš se do bojů na Ukrajině zapojí některé západní země a Rusko použije taktické jaderné zbraně.

4
Před 12 měsíci
Jan Kvasnička

Pokud rusáky omrzí životy, můžou to zkusit. Ale paranoidní Puťka do toho nepůjde.

Před 12 měsíci

Že něco špatného příde z Ameriky to je normální Amerika je zlo světa.

5
Před 12 měsíci
Jura

Mě strašně naštvalo, když jsem se začal zajímat o dějiny a zjistil jsem, jak velkou část Evropy včetně západních Čech osvobodili Američani od nacismu.

Před 12 měsíci

Asi dobrý model,prej draci atd.. to byly buď houbičky nebo LSD.. to spíš bude atomová válka než tamto 😂🙈

1
Před 12 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 12 měsíci

Tak nevím. Nostradamus uvádí jinou zem a jiné datum. Viz Hvězdný (tzv. galaktický) deník XCWQPZRF/198756234, čas úterý 02.43.

1
Před 12 měsíci

Zvláštní, že ti cestovatelé nepřinesou jedinou pozitivní informaci. To by asi jejich posluchače nezajímalo.

4
Před 11 měsíci

Jelikož už je červen, tak mu to trochu nevyšlo. Ale s těmi draky to přehnal...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt