1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 měsíciUpraveno

A že ti cestovatelé časem jsou chudí jako kostelní myš. Nevím jak vy ostatní ,já kdyby v čase cestoval tak bych si přisadil na vítěze např. na MS v hokeji, fotbalu ,olympijské hry... Pokud dotyčná osoba byla v budoucnosti musí tam být záznam takových sportovních událostí.

11
Před 12 měsíci
Vladimír Kašpar

Ono by jednoduše stačilo, kdyby z té své doby přinesl jako důkaz jednu blbou malou věc, kterou my ještě třeba neznáme .. to je v podstatě ta nejjednodušší věc, co bych udělal, abych měl důkaz, že jsem z budoucnosti.. kdybych cestoval třeba do pravěku, tak by stačilo vzít mobil, zapalovač, čokoládu, plechovku Pepsi, občanku.. cokoliv, co v té době ještě neznají.. tohle zatím žádný údajný cestovatel neudělal.

8
Před 11 měsíci

důkazem to, že nejde cestovat v čase je ten, že se nám tady neprohánějí časový turisti.

Před 12 měsíci

Už přišla s USA ,ti to tam začali a vůbec je to neštve, to je jejich styl vyvolávat válečné konflikty daleko od Ameriky.

16
Před 12 měsíci
Josef Pinkas

Ruský styl je jiný, to je fakt, dobývají, obsazují, vydírají a napadají země kolem své hranice, hlavně té západní.

9
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 12 měsíci

Koupil bych mu skleněnou kouli a zavřel do Bohnic a může předpovídat každý den.

3
Před 12 měsíci

Je jedno co ten dotyčný je jestli je cestovatel časem nebo traktorista nejhorší na jeho výroku je to že je to pravda probuďme se už tady vidím reakce které budou na můj příspěvek 😃 zatím je k smíchu ale budou se divit i pro Američtí zastánci

6
Před 11 měsíci

Jojo, pisálci. Tady o tom borcovi od vás čtu už od roku 2023. Nutno poznament, že ANI JEDNA Z JEHO "PŘEDPOVĚDÍ" NA MINULÝ ROK NEVYŠLA. Podle mě bude pro 27. května přesnější i předpověď počasí od Dagmar Honsové. Tak si v to pondělí radši užijte krásný, pravděpodobně už pocitově letní den, vy "timetravelleři". 😀😀😀

1
Před 12 měsíci

Hmm... Něco na tom bude. Opice nám už vládnou nějaký ten pátek, zejména v Bruselu. A někdo jim navíc dal do pracek břitvy, proto to vypadá tak, jak vypadá. Yellowstone také klidně může bouhnout. Jednou se to už stalo. Pamatuji, jak v "devadesátkách" někdo odpálil nálož u hospody "Yellowstone", kde se scházela místní galérka a zloději aut.

Takže nevidím důvod, proč by se to nezopakovalo? Akorát nám pán z budoucnosti zapomněl sdělit, kde se hospoda nachází. S draky také trefil do černého. Na podzim si je děti obvykle pouští, takže zatím se mu splnilo, nebo je splnění blízké téměř všechno.

5
Před 12 měsíci

já cestovat v čase,tak se juknu na čísla ve sportce za týden a pak odjedu někam do pr..le mezi lidi bez internetu

32
Před 12 měsíci
Václav Pražský

Naprostý souhlas 👍👍👍👏👏👏

7
Před 12 měsíci

Tak tyhle cestovatele časem mám úplně nejraději a samozřejmě předpovídají světovou válku, né že by mi řekl jaké jsou příští čísla do Eurojackpotu. Ne to ne. Jenom válku bídu a nemoci a pod. Oni vždy říkají jen to a oni jsou vlastně jen to.

6
Před 12 měsíciUpraveno

😄 jojo článek vhodný pro naše dezoly ty jsou z takovyhle informací na váškách zase všude mužou o tom diskutovat jaká je amerika zlo atd nejvíc na tik toku a twitteru protože tohodle se chytaji jen slabomyslný, ale co už i takoví jsou mezi náma

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt