Keci v kleci,lháři hnusní...JŠ byla komunistka,ale na nikoho neprášila a neudávala.
asi proto, že když už byla ředitelka donášeli a udávali jí, jako špičkové komunistce
Ona byla jako herečka úplná nula. Skuteční herci stojí a mlčí a už se odehrává příběh, třeba Dana Medřická jako její máma v Ženě za pultem. Ona byla kožená, bez výrazu, bez emocí, o ničem.
Chalupo - napiš tady jestli máš teda koule koho konkrétně Švorcová udala.
Přesně tak, byla to svým způsobem fanatička, ale o tom, že by někoho udala, jsem neslyšela. To třeba u takové p. Jiráskové jsem se to dočetla také, a tam už bych si tak jistá nebyla (viz případ p. Štěpničkové).
Švorcová ale na muže nerezignovala a velmi rychle si našla charismatického Jana Valu.
Žádnej JAN ale JIŘÍ Vala.
Ten článek je napsán přesně. Udávala jak bylo popsáno a také pomáhala,také je popsáno.To samé je pravda o jejím osobním životě
Vy o tom víte? Ne, vy jste plný nenávisti a zloby, jak je lehké naházet špínu na herečku Jiřinu Švorcovou, která není její! Kdyby jste ji znal, nemohl byste do ní kopat! Členství v KSČ není nálepkou na hanobení herecké osobnosti! Vladimír Menšík byl také komunista, znamená to, že byl špatný člověk, stejně tak Petr Haničinec a mnoho dalších!
Všechny lehký holky v Praze byly bohatý jen jedna byla Švorcová
to bude tím, že soudruhům dávala z lásky ....
Ta musela mit v hlave hodne temno, mozna ji politovat jako dusevne nemocnou...
Hodně lidem - hercům a těm z kumštu - pomohla, něco se dá ještě dohledat
Autor to trochu popletl. Spletl si Jana Valu s Jiřím Valou.
No jo, chudák Jan Vala, aby teď chodil kanálama.
Naopak Jiřina Švorcová na své kolegy nedonášela a vždy pomohla,narozdíl od některých jiných
Pro mě byla velmi slušný člověk a příjemná herecka...Toť vše.
Slušná nebyla, zarytá komouška.