Lumír už také není extra přínosem!
Z Lumíra udělali šikanujícího idiota.
Nekonečný nesmysl........
Tak ho neřešte !!!
Klidně ať skončí. Viděl jsem jenom 2
Tolik?? To máte dobré nervy. 🙂
Za mě konec bude super.
Jen by mě zajímalo, co tím získáte! Kdyby vás někdo nutil na to koukat a vy jste z toho měla deprese, pak bych to chápala, ale nic takového se vám jistě neděje, tak v čem je ten konec pro vás super?
Na TV Barrandov prý končí Honza Musil. Je mi to úplně jedno, stejně jako by mi bylo jedno, kdyby skončila na Nově Výměna manželek nebo na Primě seriál ZOO a další.
Už aby to bylo už mě to neba
No co , ale myslíte , že tam dají další kravinu třeba Bartošovou. Stačilo mi vidět ukázky a ,už bych zvracela.
Pěkně jedovatá slina tento článek
Už ,aby to bylo 🤷.
Uz aby to bylo ....
A to jako proč ? Někdo vás nutí na to koukat ??? Máte široký výběr TV kanálů , tak si vyberte co vás baví !!!
No bylo by na čase.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Režisér nepíše scénář a těch scenáristů je mnohem víc. Bohužel si nedají práci s tím, aby se na dřívější díly aspoň zběžně podívali, takže postavy jsou mnohdy naprosto nekonzistentní. Z vyloženě bezcharakterní intrikánky je najednou přímo víla dobrodějka a milující manželka, která se dokonce bojí, že by jí mohla nějaká jiná odloudit toho naprostého blba, kterým kdysi tak opovrhovala a jen ho zneužila, aby se vyhnula kriminálu. A stejně tak i Lumír byl původně gauner a najednou je to takový milující taťka a mazlík, do kterého se doslova zbláznila paní hostinská.