1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Lumír už také není extra přínosem!

14
Před 11 měsíci
Marie Navrátilová

Z Lumíra udělali šikanujícího idiota.

13
Před 11 měsíci

Nekonečný nesmysl........

21
Před 10 měsíci
Pavel Pajkrt

Tak ho neřešte !!!

1
Před 11 měsíci

Klidně ať skončí. Viděl jsem jenom 2

8
Před 11 měsíci
Jan Pršala

Tolik?? To máte dobré nervy. 🙂

9
Před 11 měsíci

Za mě konec bude super.

14
Před 11 měsíci
Vaclava Hofmanová

Jen by mě zajímalo, co tím získáte! Kdyby vás někdo nutil na to koukat a vy jste z toho měla deprese, pak bych to chápala, ale nic takového se vám jistě neděje, tak v čem je ten konec pro vás super?

Na TV Barrandov prý končí Honza Musil. Je mi to úplně jedno, stejně jako by mi bylo jedno, kdyby skončila na Nově Výměna manželek nebo na Primě seriál ZOO a další.

16
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

Už aby to bylo už mě to neba

5
Před 11 měsíci
Julinkapepinka Raisova

No co , ale myslíte , že tam dají další kravinu třeba Bartošovou. Stačilo mi vidět ukázky a ,už bych zvracela.

2
Před 11 měsíci

Pěkně jedovatá slina tento článek

6
Před 11 měsíci

Už ,aby to bylo 🤷.

13
Před 11 měsíci

Uz aby to bylo ....

6
Před 10 měsíci
David Elsner

A to jako proč ? Někdo vás nutí na to koukat ??? Máte široký výběr TV kanálů , tak si vyberte co vás baví !!!

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

No bylo by na čase.

7
Před 11 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 11 měsíci
Blanka Faltová

Režisér nepíše scénář a těch scenáristů je mnohem víc. Bohužel si nedají práci s tím, aby se na dřívější díly aspoň zběžně podívali, takže postavy jsou mnohdy naprosto nekonzistentní. Z vyloženě bezcharakterní intrikánky je najednou přímo víla dobrodějka a milující manželka, která se dokonce bojí, že by jí mohla nějaká jiná odloudit toho naprostého blba, kterým kdysi tak opovrhovala a jen ho zneužila, aby se vyhnula kriminálu. A stejně tak i Lumír byl původně gauner a najednou je to takový milující taťka a mazlík, do kterého se doslova zbláznila paní hostinská.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt