1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Snad jen dík hlavně za "učitelskou část" Ulice. Ta do jisté míry vyrovnává všechny ty nesmysly rozehrávané do nekonečna kolem "babičky". Díky "nesnesitelné Soně" v podání Vondráčkové se mají možnost diváci těšit na nějaké další vyvrcholení učitelské epizody alespoň s nějakým příběhem. A potom ještě M.Vašut prokázal, že i jako jeden z dalších výborných herců, kteří Ulicí prošli dokáže seriál pozvednout. To "paní Vilma", ta už seriálu dává jen jednu ránu za druhou. Prostě nedívatelná. Škoda, když tam je dost herců a jejich příběhů na které si člověk zvykl a je mu s nimi docela dobře. Kaštan, Miloš, Hübnerová ...........

14
Před 11 měsíci

To je zase blábol vydávající se za autorský článek. Václav Svoboda tyto věty opravdu prohlásil ale v nadsázce a legrací v pořadu Tomáše Magnuska. Je to prostě prekroucena pravda. Kdo Jarku zná, je to svérázná ženská a je s ní legrace. Nevěřte všemu co kdo sesmolí a napíše.

.

15
Před 11 měsíci
Milan Chára

Já si osobně myslím, že Vilma musela být ze seriálu "odejitá", protože se herečka objevila ne na té správné demonstraci.

12
Před 11 měsíci

Kdy už ten blábol v telce konečně skončí.Doporučuji přeřadit na voyo.Něco tak ubohého se jen tak nevidí.Jak se k tomu můžou herci propůjčit,to nechápu.

35
Před 11 měsíci
Miloslav Seiner

Patrně jste si nevšiml věty o tom, že si v seriálu vydělala hodně peněz. No a ze stejného důvodu se k tomu "propůjčí" i ti ostatní. Jistě by raději hráli v kvalitních seriálech, ale když se nic takového netočí, tak si vydělávají tam, kde to mají dobře zaplacené. Vy byste jednal jinak a nepřijal dobře placenou práci v blbé firmě místo blbě placenou ve firmě, která má lepší pověst?

7
Před 11 měsíciUpraveno

Je hnusný,jak je to v tomto článku o paní Obermaierové,všechno překroucený, ostatné ,čemu se divím je to většinou ve všech článcích..at je o čemkoli ..stálé štvaní lidí,proti lidem..a tady v komentářích to pokračuje,,hnus.. jinak je fakt, že serialu co se týče, co je moc, to je moc a není to jen Ulice

8
Před 10 měsíci
Jana Muller

Věřím , že p. Obermaierová byla trnem v oku kolegům i štábu pro svůj postoj !!! Nemám valné smýšlení o hercích tohoto seriálu , ale nezapomenu na vyjádření herečky ztvárňující postavu Venduli , jak plakala štěstím , že volby vyhrál Fiala !!!

2
Před 11 měsíci

Vilma,"baba Niklová" tam patří. Je tam představitelkou starší generace a do seriálu prostě patří. Každý má přece nějakou babičku, maminku, starší tetu, i ty žijí svůj život.

Naopak její syn Lumír, neustále jen řešící každý rozmar dítěte, je v poslední době divnou existencí.

24
Před 11 měsíci

Včera bylo pozdě

33
Před 11 měsíci
Josef Haupt

Moje slova,mluvíte mi zduše.

17
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

Už aby byl konec to je neskutečné že něco takového davají do televize

19
Před 10 měsíci
Jiří Bolf

Máte pravdu , krváky a střílečky jsou hodnotnější !!! Přeji nerušené sledování !!!

1
Před 11 měsíci

sleduji roky , ale klidně ať skončí!!

15
Před 11 měsíci
Jirka Polacek

Možná , že spouštěcím motorem je její politická odlišnost , na rozdíl od celého hereckého obsazení !!! Herec Svoboda v roli Lumíra ,má také máslo na hlavě . Také prošel zprávami , že s ním kdysi byly problémy ,kdy znesnadňoval natáčení !!!

15
Před 11 měsíci

Už aby to bylo. Zacatky byly super ale posl.leta🤢

8
Před 10 měsíci

Paní Obrmajerová je a navždy pro mne zůstane jako skvělá herečka a trapné drby různých ubožáků mne nezajímají.Přeji ji hodně zdraví.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt