Snad jen dík hlavně za "učitelskou část" Ulice. Ta do jisté míry vyrovnává všechny ty nesmysly rozehrávané do nekonečna kolem "babičky". Díky "nesnesitelné Soně" v podání Vondráčkové se mají možnost diváci těšit na nějaké další vyvrcholení učitelské epizody alespoň s nějakým příběhem. A potom ještě M.Vašut prokázal, že i jako jeden z dalších výborných herců, kteří Ulicí prošli dokáže seriál pozvednout. To "paní Vilma", ta už seriálu dává jen jednu ránu za druhou. Prostě nedívatelná. Škoda, když tam je dost herců a jejich příběhů na které si člověk zvykl a je mu s nimi docela dobře. Kaštan, Miloš, Hübnerová ...........
To je zase blábol vydávající se za autorský článek. Václav Svoboda tyto věty opravdu prohlásil ale v nadsázce a legrací v pořadu Tomáše Magnuska. Je to prostě prekroucena pravda. Kdo Jarku zná, je to svérázná ženská a je s ní legrace. Nevěřte všemu co kdo sesmolí a napíše.
.
Já si osobně myslím, že Vilma musela být ze seriálu "odejitá", protože se herečka objevila ne na té správné demonstraci.
Kdy už ten blábol v telce konečně skončí.Doporučuji přeřadit na voyo.Něco tak ubohého se jen tak nevidí.Jak se k tomu můžou herci propůjčit,to nechápu.
Patrně jste si nevšiml věty o tom, že si v seriálu vydělala hodně peněz. No a ze stejného důvodu se k tomu "propůjčí" i ti ostatní. Jistě by raději hráli v kvalitních seriálech, ale když se nic takového netočí, tak si vydělávají tam, kde to mají dobře zaplacené. Vy byste jednal jinak a nepřijal dobře placenou práci v blbé firmě místo blbě placenou ve firmě, která má lepší pověst?
Je hnusný,jak je to v tomto článku o paní Obermaierové,všechno překroucený, ostatné ,čemu se divím je to většinou ve všech článcích..at je o čemkoli ..stálé štvaní lidí,proti lidem..a tady v komentářích to pokračuje,,hnus.. jinak je fakt, že serialu co se týče, co je moc, to je moc a není to jen Ulice
Věřím , že p. Obermaierová byla trnem v oku kolegům i štábu pro svůj postoj !!! Nemám valné smýšlení o hercích tohoto seriálu , ale nezapomenu na vyjádření herečky ztvárňující postavu Venduli , jak plakala štěstím , že volby vyhrál Fiala !!!
Vilma,"baba Niklová" tam patří. Je tam představitelkou starší generace a do seriálu prostě patří. Každý má přece nějakou babičku, maminku, starší tetu, i ty žijí svůj život.
Naopak její syn Lumír, neustále jen řešící každý rozmar dítěte, je v poslední době divnou existencí.
Včera bylo pozdě
Moje slova,mluvíte mi zduše.
Už aby byl konec to je neskutečné že něco takového davají do televize
Máte pravdu , krváky a střílečky jsou hodnotnější !!! Přeji nerušené sledování !!!
sleduji roky , ale klidně ať skončí!!
Možná , že spouštěcím motorem je její politická odlišnost , na rozdíl od celého hereckého obsazení !!! Herec Svoboda v roli Lumíra ,má také máslo na hlavě . Také prošel zprávami , že s ním kdysi byly problémy ,kdy znesnadňoval natáčení !!!
Už aby to bylo. Zacatky byly super ale posl.leta🤢
Paní Obrmajerová je a navždy pro mne zůstane jako skvělá herečka a trapné drby různých ubožáků mne nezajímají.Přeji ji hodně zdraví.