1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Buď autorka špatně poslouchala, nebo adiktoložka kecá, nebo kombinace obojího - magorů, kteří míchají trávu s tvrdým je tak málo, že to nestojí ani za zmínku. Huliči jsou úplně jiná komunita - leda ti blázni, co zkoušejí cokoliv, aby byli na diskotéce cool - jenže ty počítat nemůžete do žádné skupiny...jeden fakt je jistý - drtivá většina ,,huličů" je dost ostře proti tvrdým drogám. Oni totiž marjánku za drogu nepovažují a ani se k ní tak nechovají...

2
Před 10 měsíci

Nerozumím, proč je tráva zakázaná. Já nekouřim, alkohol úplně minimálně, intenzivně sportuju 4-6x týdně, zdravá strava, ale brko si dám prostě denně - večer, po práci, po tréninku. Hulil jsem trávu už když jsem studoval VŠ, v pohodě jsem jí dostudoval, mám dobrou práci a na večerní brko se těším celej den 😄 Znám spoustu úspěšných lidí co hulí denně. Od dělníků pro špičkové ajťáky, manažery. Kdo trávu kouřit chce, zákazy ho nezajímají - proč taky. Nikdo z nás to nikomu necpe, nikomu tím neubližujeme, nikoho neomezujeme. Je to "zločin" bez oběti.

Problém jsou jen velkopěstitelé a dealeři, kteří nemají šanci ohlídat, že se jejich tráva nedostane k dětem/teenagerům. Regulovaná legalizace toto částečně omezí, zázraky ale čekat nelze.

1
Před 10 měsíci

ten clanek je desnej slepenec nesmyslu...uz vidim slecnu simonu jak chodi po praze a trosek co si pichaj na andelu se pta na travu...sedela v kanclu na zadku a tlacila ze sebe clanecek...!!...(;...

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt