Nedokázala normálně mluvit, při rozhovorech byla nepříjemně afektovaná. Ano, hrála vždy a všude, i samu sebe 👎
Už asi před padesáti lety jsem jako mladá holka čekala se spoustou jiných na její autogram. Tehdy tam byli i další herci, v té době daleko známější- za všechny třeba pan Růžek, všichni se podepisovali, jenom ona afektovaně sdělila, že nééé a odešla.
Paní Maciuchová jen řekla svůj názor, podložený praxí na konzervatoři. Každý holt nemá z dítěte nedotknutelnou bytost, co se jí nic nesmí vytknout.
Nic špatného neřekla, jen svůj názor. Bezdětní to zřejmě mají jinak. Já třeba moc vztah k dětem nemám, nikdy jsem žádné neměla, tak mi to prostě nic neříká. Za to některé matky to zas přehánějí opačně. Z těch svých dětí pouští pomalu moč a stolici. Asi nejlepší je zlatá střední cesta.
Paní si vysnila dokonalou Hanu Maciuchovou, ale paní Maciuchová nebyla dokonalá stejně jako my ostatní. Přesto to byla skvělá herečka. 👍😉
Já taktéž slyšela, že nebyla moc sdílná a byla dosti náladová. Ona nepatřila k mým oblíbeným herečkám. O mrtvých jen dobře,ale hrála hezky. Já milovala p. Danu Medřickou nejenom jako inteligentní, krásnou ženu,ale jako vynikající herečku, která vždy pomohla ostatním. To byla pro mě herečka první velikosti a jiná jí nikdy nepřevýší.
Neudivuje mě názor paní Maciuchové, ale vyjádření autorky článku. Herečka se přece nevyjadřovala o mladých nijak hanlivě, jen věcně konstatovala, co jí na adeptech hereckého povolání vadí. Asi takoví nejsou úplně všichni, ale je fakt, že dnešní mladí lidé jsou z velké části daleko méně ochotni pro dosažení svého cíle něco obětovat, o něco opravdu vytrvale usilovat. Možná jsou takoví i proto, že měli před očima své rodiče, kteří leckdy dřeli a výsledek neodpovídal jejich úsilí. Prostě jsou jiní. Někdo tím může být zklamaný, ale proto si snad nezaslouží odsouzení. Jo, když si někoho zbožštíte, jste pak velice rozvrkočení, jakmile se začne váš idol malinko lišit od vaší idealizované představy.
Měla právo říct svůj názor, mně zase zklame to, že někdo pomlouvá člověka, který se již nemůže bránit.
No, tak já se musím zastat p. Maciuchové. Se podívejte co máme za herce-mladé generace, co vychází ze škol, ale hned si myslí, že jsou CELEBRITY. Neříkám, že to platí pro všechny.
Paní Maciuchová zažila několik generací, takže měla možnost srovnávat. Naprosto s ní souhlasím. A bude hůř...
Je sprosté osočova člověka , který se již nemůže bránit, byl to její názor a měla na to právo. A asi taky zkušenosti.
Paní, která si posteskla, má také právo na názor a je SPROSTÉ ji osočovat...