1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíciUpraveno

Musím říci, že jsem ji nemusela jako člověka i herečku. Přišla mi vždy odtažitá, nekamarádská, nesrdečná. Mám ráda lidi pravého opaku, než mi přišla ona. Ti starší herci vzpomínají na své učitele herectví s láskou když o nich mluví ale neslyšela jsem od nich, že by někdy vzpomněli Maciuchové. To je na bíledni, nenašla si cestu k nim, odradila je.... ostatně, "kdyby tak moc chtěla děti, sirotků je u nás dost"...

18
Před 10 měsíci

Podle mně vůbec nebyla skvělá herečka, protože strašně přehrávala a to i v soukromí, já bych jí nevěřila ani slovo, protože bych nevěděla, jestli hraje nebo mluví normálně.....

50
Před 10 měsíci
Marketa Sinecká

A víte že s vámi souhlasím?Ona i při normálním vyprávění mluvila jako na divadle.

7
Před 10 měsíci

OMG! Jen jestli ta "fanynka" nebyla náhodou nějakou příbuznou potrefené slepice. Nebo snad byla tou potrefenou slepicí sama? 🙂

24
Před 10 měsíci

Paní je moc lítostivá a bohužel se o svoje přecitlivělé názory a postoje MUSÍ PODĚLIT. Jinak je to její věc. Ona ta realita bude jako vždy někde v mezipatře. 🙂

13
Před 10 měsíci

Vyjadřovat se takto k zesnulym, mi připadá přinejmenším neslušné. Raději bych volil silnější slovo. Ale to bych se zachoval podobně...

16
Před 10 měsíci

Naprosto s paní Maciuchovou souhlasím a má pravdu,uvědomím li si že hradní fousač chce těmto Mauglím dat volební právo tak je to v .......

23
Před 10 měsíci

Podle toho, co dnes leze ze škol za herce, tak má i pravdu. Čest vyjímkám.

38
Před 10 měsíci

A co tuto babu zklamalo, Maciuchová řekla naprostou pravdu.

11
Před 10 měsíci
Hana Vejplachová

Přesně tak, paní bude asi moc moc útlocitná, pokud jde o současnou mládež.

3
Před 10 měsíci

Je fakt, že těch dobrých herců je dneska poskrovnu. Mám obavy, naco budu koukat za deset let.

5
Před 10 měsíci

Byla to naše ,, Paní HEREČKA ".Vystupovala vždy skromně , přesto s noblesou

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt