1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Ano,Petruchova je velice příjemná její projev lahodi uším,naproti uječené a pisklace Borhyove která se nedá poslouchat.Ta už se měla vyměnit dávno,je to hrozně neprirozeny a umělý zjev.

56
Před 10 měsíci
Hana Vadlejchová

Navíc třeští oči do kamery, jakoby nemohla přečíst text na čtecím zařízení. Troufne si Nova tu emeritní Barbínu vystřídat?

34
Před 10 měsíci

Nevím co je na Petruchové krásného. Od samého počátku má u mě přezdívku jeptiška. Nevýrazné oblečení i účes ji dělá o 10 let starší. Co se mluvy týče ani nemluvím. No a Čermák, za mě hurvínek celkem brzy vystrkuje parůžky. Nezajímavá dvojice.

27
Před 10 měsíci
Vlasta Nohavičková

Á pavlačové drbny.

8
Před 10 měsíci

Uz davno ji meli vymenit dat sanci mladsi generaci. Borhyova uz je pro radu lidi nezajimava. Kdyz bezi zpravy na Nove s ni,tak prepinam na jiny kanal. Uz se na ni neda koukat. CHCE TO ZMENU!!!

51
Před 10 měsíci
Nenulka Vagnerova

Já zase Petruchovou nemůžu ani vidět,když je na obrazovce,přepínám.

19
Před 10 měsíci

Nevím jaké kritérium máte k pojmu krásná !!

Petruchová vůbec není krásná, je statická, má "mrtvé" oči, které sledují čtecí zařízení !!! Rozhodně je ale únosnější než Borhyová. Ta je tak afektovaná s úsměvem přes celý obličej a vykulenýma očima, nevím, komu se její projev může líbit. Ale určitě se pro ni chystá nějaký "významnější" post.

22
Před 10 měsíci
Jana Švehlíková

Paní Borhyová je krásná žena,.....ale už by měla být nahrazena, spolu s "černouškem",.... jinými, mladšími tvářemi. V minulosti byli moderátoři měněni podstatně rychleji....

23
Zobrazit další 2 reakce
Před 10 měsíci

Veronika Petruchová se mi líbí, zpravodajství v jejím podání mám nejraději, jednou se děvče dočká... nikdo není nenahraditelný, ani paní Borhyová.

45
Před 10 měsíci
Iveta Karásková

Osobně na ni koukám raději než na Borhyovou i Kloubkovou, ta když se směje a vycení zuby, tak je to škleb, ale ne přirozený úsměv.

31
Před 10 měsíci

Tak pokud se bavíme o ženské kráse, pak je to to samé, jako kdyby Simonu Krainovou měla ohrožovat Barbora Hrzánová

5
Před 10 měsíci

Ano, paní Petruchová je moc hezká, chtělo by to již změnu, i když paní Borhyová je také moc hezká, ale dost afektovaná a ten její úsměv je fakt už moc. Můj názor

20
Před 10 měsíci
Jarmila Maxantová

Ten úsměv má naučený,my ji doma říkáme velikonoční vejce, zmalovana, dá to hodně práce než ten obličej večer smyje.

20
Před 10 měsíci

Už mi taky nebaví ten její umělý úsměv👎

33
Před 10 měsíci
Jiri Muller

Ona se právě moc neusmívá a to je dobře.

2
Před 10 měsíci

Ty její vyvalený oči a obzvlášť široký úsměv mi chybět nebudou. Jsou hezčí holky.

38
Před 10 měsíci

Proč by je měl někdo nahradit, klidně ať jsou tam až do důchodového věku. Jsem spokojen s jejich profesionálním podanim zpráv.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt