1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

No ty chytráku,na rozdíl od Tvých vymyšleností já jsem na vojně tankem jezdil jako řidič (T 55AM) v roce 1972-74.Byli jsme elita a Ty vosle vůbec nevíš o čem píšeš...

4
Před 10 měsíci
Ivo Opletal

Plně s vámi souhlasím. Byl jsem velitelem tanku a poté čety v letech 67-69 Milovice a poté Humenné. Větší nesmysly jsem ještě nikde nečetl.

2
Před 10 měsíci

Jo , takové nadávky byly osvěžením jinak stupidního života. Pologramotný a věčně zpitý kapitán Ivanko - velitel sousední roty, řval na vojáka : ,,Na to, aký ste sprostý, ste museli teda študovať peknú riadku rokov!"

1
Před 10 měsíci

Vojna byla pro někoho těžká.Ale na druhou stranu, těch holek, kamarádství na celý život,každý rok ve stejnou dobu na Šumavě,nelitujem se,jenom v zpomínáme.

11
Před 10 měsíci

Z toho jak lampasaci na nás hulákaly jsem měl největší srandu major danaj polodebil a poručík moravek výška 150 cm a hlas jak eunoch

Před 10 měsíci

Za mou ZVS jedna sebevražda a jeden smrtelný úraz v Martině a dále 6 mrtvých v Janovicích. Docela hodně na dva roky služby na posádkové ošetřovně.

3
Před 10 měsíci
Petr Šafařík

Janovice nad Úhlavou 1980-81 , nemělo to chybu :-)

2
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

je vidět,že je letní sezona a není o čem psát,ještě nezapomente na žraloka na Jadranu a vloupání do bytu paní učitelky,,,

3
Před 10 měsíci
Vladimir Cerny

Ještě před vloupáním k paní učitelce ji ten žralok sežral, protože na Jadranu si žraloci vybírali zásadně mladé české učitelky...

2
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Proč je tam jako ilustrace fotka zahraničního vojáka, tak to nevím. Asi proto, že byl zákaz u ČSLA fotografovat.

8
Před 10 měsíci

Nám náš velitel říkal ..."ku.do pocem" 🙂 ...byl to milionový chlap, rád na něj vzpomínám.

4
Před 10 měsíci

To muselo být zajímavé jak jede v tom zeleném gumovém oblečení s plynovou maskou?

2
Před 10 měsíci
David Suchánek

Pouze s maskou, ne s komplet atombordelem. Hadice byla v tašce odšroubována od filtru, jinak by jsme se udusili. Ještě pro Vaše info, i to řízení v komplet protichemickém oděvu, to jest s maskou a atombordelem, mám za sebou. Nikomu bych to nepřál.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 10 měsíci

A kdo si myslí že se to zlepšilo?

10
Před 10 měsíciUpraveno
Vratislav Pokorny

Zlepšilo se to. Máme 30 tisíc bojeschopných vojáků (i se zálohami), až ti dojdou kapitulujeme.

Nebude nikdo kdo by se uměl bránit, tím nechci říct, že nebude dost vojáků, ale 35 dení výcvik z nikoho vojáka neudělá, když se týden učíte zacházet s osobní zbraní, aby jste sebe nebo spolubojovníky nezastřelil.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt