1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Maximálně na čas jako milenku

1
Před 1 rokem

Tomáši já ti rozumím scházejte se spolu jak nejvíc to půjde protože umřeme a takovou lásku prožije člověk jen jednou za život - nejlepší by bylo abyste žili spolu a ostatní vás podporovali a porozuměli vám ale to dokáže jen člověk který prožil nebo prožívá takovou zamilovanost a těch moc není - buďte spolu a život se stane krásným snem který vám nikdo nevezme - to jen pro tvrdost srdci ostatní radí jinak - ale i ty i oni i já umřeme a co ti zůstane - jen smutek v srdci z nenaplněné touhy a blbý řady lidí kteří už dávno nežijí z lásky a v lasce

Před 1 rokem

Jsem si jistá, že ten pocit přejde, ale pro rozbitou rodinu potom bude pozdě! Proto se toho vyhněte, vím, že to snadné není, ale jestliže máte vůli, obklopujte vlastní manželku a dětí láskou, kterou si zaslouží, paní tchyně by mohla zůstat na druhým kolejí!

Co chtěla, to měla a to zažila, není férové(myslím) přebrat manžela od vlastní dcery, a být sobec, má svého manžela.

Před 1 rokem

Co nejrychleji to utnout, matka vaší ženy by se měla nad sebou zamyslet... vzít dceři muže a vnoučatům tátu,myslím,že pokud má trochu svědomí bude ji to jednou mrzet

9
Před 1 rokem

Upřímně řečeno zničit vlastní děti rozbít rodinu kvůli zamilovanosti je hloupost a navíc následky toho činu ponesou všichni... Jen ublíží svým nejbližším...

9
Před 1 rokem

Rada pro Tomáše - rychle zajít k odbornému lékaři .

Před 1 rokem

Nedělejte to, časem byste určitě litoval a ani Vaše tchyně by nikdy nebyla v pohodě! Věřte mi...

12
Před 1 rokem

Doporučuji zalézt do kouta a počkat, až to přejde.

10
Před 10 měsíci

Jdi za hlasem svěho srdce

Před 1 rokem

trapné

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt