Do automatického peletového kotle musíte kupovat ne nejlevnější, ale jen nejkvalitnější pelety. Jen jednou jsem jako blbec chtěl ušetřit a koupil od UA....škoda na kotli 30 tisíc. Taková láce, jak se píše v článku je zavádějící. Už bych ani nešel do tohoto kotle znovu.
A co kombinovaný. Topíte vlastním dřevem ze zahrady a jen v případě, že jste nepřiložil atp. tak se dosypou pelety. Pak nemusíte na kvalitě šetřit... Třeba já mám dřeva dost, ale to pohodlí se mi zdá jako výhoda.
Drahé a špatně vymyšlené.dokud nevytopim kotel na 70 tak mi nesepne tepelný spínač který začne hnát teplou vodu z kotle do akumulačky..Ta má obsah 300L dokud se nevyhřeje akumulačka na 60 stupňū tak se nezapne oběhové čerpadlo.
Tak na to mám řešení. S pořádaným rozběhem kopněte do zadní části toho, kdo vám to dělal
Pelety jsou zajíc v pytli. Nevíte z čeho jsou vyrobeny, tudíž ani výhřevnost není známa.
Tak to taky nesmíš kupovat od Jardy z horni dolní protože je o 5 Kč levnější než kvalitní sériový výrobce.
Drahé je větší spotřeba než u hnědého uhlí a nevíte co kupujete, článek je určen pro klamání lidí
Není na tom nic ekologického. Po zimě zbyde hromada igelitových pytlů.
Ty můžete použít třeba jako odpadkové pytle.
no tak sem si to spočítal a vyšlo mi u uhlí a účinnosti mého kotle 0.6 kč/kwh...
Větší smrad jsem nezažil a to nemluvím o penězích.Jsou to jenom kecy.
Smrad z pelet které hoří krásne bez kouře jo? Hmm tak to jo