1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Do automatického peletového kotle musíte kupovat ne nejlevnější, ale jen nejkvalitnější pelety. Jen jednou jsem jako blbec chtěl ušetřit a koupil od UA....škoda na kotli 30 tisíc. Taková láce, jak se píše v článku je zavádějící. Už bych ani nešel do tohoto kotle znovu.

3
Před 1 rokem
Mira Mareš

A co kombinovaný. Topíte vlastním dřevem ze zahrady a jen v případě, že jste nepřiložil atp. tak se dosypou pelety. Pak nemusíte na kvalitě šetřit... Třeba já mám dřeva dost, ale to pohodlí se mi zdá jako výhoda.

1
Před 1 rokem

Drahé a špatně vymyšlené.dokud nevytopim kotel na 70 tak mi nesepne tepelný spínač který začne hnát teplou vodu z kotle do akumulačky..Ta má obsah 300L dokud se nevyhřeje akumulačka na 60 stupňū tak se nezapne oběhové čerpadlo.

1
Před 6 dny
Beda Schäffer

Tak na to mám řešení. S pořádaným rozběhem kopněte do zadní části toho, kdo vám to dělal

Před 1 rokem

Pelety jsou zajíc v pytli. Nevíte z čeho jsou vyrobeny, tudíž ani výhřevnost není známa.

9
Před 6 dny
Martin Soumar

Tak to taky nesmíš kupovat od Jardy z horni dolní protože je o 5 Kč levnější než kvalitní sériový výrobce.

1
Před 1 rokem

Drahé je větší spotřeba než u hnědého uhlí a nevíte co kupujete, článek je určen pro klamání lidí

4
Před 1 rokem

Není na tom nic ekologického. Po zimě zbyde hromada igelitových pytlů.

1
Před 1 rokem
Eduard Kadlec

Ty můžete použít třeba jako odpadkové pytle.

Před 1 rokem

no tak sem si to spočítal a vyšlo mi u uhlí a účinnosti mého kotle 0.6 kč/kwh...

9
Před 1 rokem

Větší smrad jsem nezažil a to nemluvím o penězích.Jsou to jenom kecy.

2
Před 6 dny
Jan Breuer

Smrad z pelet které hoří krásne bez kouře jo? Hmm tak to jo

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt