1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ještě tak kdyby se článek jmenoval Spotřebitelé jásají - cena plynu klesá, bych autorku neodsuzoval za hloupý a zaplacený článek. Takto je to jen matoucí bláto. V den vydání článku již bylo potvrzené, výrazné klesání ceny. Mohla si ho také sama vysvětlit - dodávky z RUsska stouply na 60% celkové spotřeby.... mohla to i maskovat přepravou uskladněného plynu z Ukrajiny. Ale to by jmenovaní dodavatelé přišli o zákazníky ŽE, ale to my přece nechceme, ŽE tak jak to řekl Fialka. Uškodilo by to dodavatelům. Jak jsem již napsal BAHNO.

4
Před 1 rokem
Jaromír Foltýn

Kdyby hloupost nadnášela Foltýne ... Zase jste článek o tomto témětu nedočetl do konce? Evidentně.

2
Před 1 rokem

Článek neobsahující žádné konkrétní informace, mám na mysli regulované poplatky v jednotlivých regionech. Protože cena plynu neustále výrazně klesá, např. za poslední rok cca o polovinu, za poslední 3 měsíce cca o třetinu, lze si nadpis článku vyložit i jako šíření poplašné zprávy.

8
Před 1 rokem

Dvuli ukrajincum tady rodiny skomírající a sláva se smeji

8
Před 1 rokem
Pavel Kalousek

Kvůli líným a mnohdy neschopným uskuhrancům je tu přeštědrý sociální systém.

Před 1 rokem

Takový zbytečný, nicnerikajici článek....

11
Před 1 rokem

Paní autorka Mgr je fakt Mgr.

8
Před 1 rokem
Peter Mikula

Jj, je to tak vždy, když někdo chce psát o něčem, o čemž nemá "páru" a plete si decimetr s decimálkou ....

9
Před 1 rokem

Topím, teplá voda dnes mi přišla fa , vratka přes 5 tis. záloha 2500 Kč.

Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Baghira

Máte naprostou pravdu, mám na dva roky něco podobného a po skončení fixu už mám podepsanou, z dnešního pohledu vynikající tříletou opci, kterou mohu vypovědět 14 dnů po začátku odběru. Ale dodavatelé sázejí na to, že většina lidí problematice nerozumí, nechávají tomu volný průběh a platí jak mourovatí.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt