1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Údajný stát dělá jeden kopanec za druhým, přivádí lidi do finančních problémů a nakonec je připraví o to poslední, nepřipadá vám, že to je agenda světového ekonomického fóra!

7
Před 1 rokem
Miroslav Jelínek

stát vás do finančních problémů nedostává to jenom vaše neschopnost a neschopnost vašich spolusektářů z ANO sekty já se mám dobře protože umím pracovat a postarat se to vy a vaši sektáři neumí jen natahujete ruce dej dej dej já nedám nic protože jsem na dávkách tžicet procent národa se válí a žehrá chodí si pro cigára v práci mají li ji vůbec dělají jentak aby se neřeklo a to jste vy

3
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Nic nového, takhle funguje celý slavný sociální stát. Kdo se stará o majetek a rodinu, má smůlu. Kdo vše prochlastá a nahází do automatů, tomu stát štědře přispěje.

25
Před 1 rokem

nedávno jsem četla článek o tom jak se sloučí všechny socialní dávky do jednoho a že vůbec nevadí, že někdo vlastní nemovitost a dostane se do situace, že dávky potřebuje, tak je dostane. Takže každý týden jiné info?? Co když v tom bytě bydlím a ztratím práci, tak nemám nárok na dávky? musím byt prodat, bydlet pod mostem a co dál?

11
Před 1 rokem

Je to smutné..Já jsem na mateřské, manžel od nás odešel a zůstala jsem sama s dítětem v domě, na který platím hypotéku. Nikdy jsem dávky nebrala, celý svůj dosavadní život poctivě pracují a když jsem byla poprosit o pomoc, tak vlastně nemám na nic nárok. Hypotéka se do nákladů nepočítá, ale alimenty, které jsou pro dítě,mi do příjmu započtou. Tak bojuju jak to jde bez jejich pomoci..jen si říkám, jak to někteří dělají?..

14
Před 1 rokem

Úvaha sociála. Takže autor chce říci, že ideálně je majetek mít na někoho v rodině (daň z převodu je proto 0 Kč) do práce nechodit a čerpat na vše dávky. Myslím že by se autor měl podívat jak to je třeba v Rakousko, Dánsku apod. Tam pokud přijdu o práci či dám výpověď mám 2 roky plný plat či 90%, však jsem si to předplatil daněmi a ne že budu prodávat šmejdům pod cenou bydlení.

6
Před 1 rokem

A proč by jako měli lidé ve finanční tísni prodávat byt nebo dům ? Takže z člověka co má finanční potíže má být ještě bezdomovec ? Někdo se zřejmě pomátl. Řekl bych že fakt těm výlevům STAČILO

28
Před 1 rokem

Tenhle článek je jeden velký blábol!!! Na dávky člověk nedosáhne jen když těch nemovitosti má několik ! Například, když pronajímá dva byty a v dalším bydlí, tak logicky takový člověk dávky nedostane. Když má člověk dům, kde bydlí a dostal se do sociálních problémů, stát mu pomůže a dávky dostane.

7
Před 1 rokem
René Podraský

Asi jste článek špatně četl, tak ještě jednou

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Souhlasim s autorem

Navic by mely skoncit prispevky na bydleni tem, co ziji v bytech nadbytecne velkych

Nad namj bydli v obecnim tripokojovem byte 20 let sama chuda duchodkyne a stat ji prispiva

Pritom u nas v dome byla volna garsonka

8
Před 1 rokem

Co je komu po tom, co si člověk za život vybudoval v době, kdy byl schopen si to vybudovat!! Že se dnes k veslu dostali zloději a podvodníci, kteří okrádají stát a tahaj prachy z pracujících, kteří se pak díky nim dostanou do takové situace!!! A pak jim řeknou houby, jen proto, že něco málo mají!! To je tedy stát na ho.... a tato vláda musí jít k šípku a to okamžitě. To že někoho dotují bezdůvodně již x desetiletí a přístěhovalce atd, to jim nevadí a že to je na úkor obyvatel ČR , to je taky nezajímá, že?? Tento stát a jeho sociální politika půjde do kopru a bude za to moci Fialova pěti je...a!! Zloději zas....!!!

10
Před 1 rokem

Co autor clanku mysli socialni davkou? Prispevek na bydleni? Pridavek na dite? Podporu v nezamestnanosti? Rodicovsky prispevek? Chapu, nejaky osli mustek pro skutecnou podstatu clanku se vytvorit musi, ale preci jen...

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt