1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Majitelé nemovitostí jsou naopak trvale znevýhodnění neboli diskriminováni protože nájemník si započítá nájem poplatky za energie a jde si požádat o příspěvek na bydlení a majitel bytu si nájem započítat nemůže to znamená na příspěvek nedosáhne ale náklady s údržbou nemovitosti má ve výši zhruba jako je nájem je to diskriminace majitelů a nyní to má ještě gradovat pod taktovkou této vlády neboli traktoristy Jurečky.

1
Před 1 rokem

Kolik je takových , co mají nemovistost ve vlastnictví, starají se o ni a dostávají nějakou almužnu. Určitě né tolik, kolik je vyžírků, co jakože nemají nic, ale díky tomu dostávají na dávkách více, než ti co chodí do práce...

9
Před 1 rokem
Vojta Střádal

Pane Střádal, to jsou většinou jen Ti, které někdo označuje za " nepřizpůsobilé", což je velmi špatné. No nic, bohužel.

To by mě zajímalo koho tahle debilita napadla.

Takže já třeba zdedim dům,budu v něm bydlet a přijdu o práci,tak nemám nárok na nic?

Trochu hloupí ne?

15
Lubomíra Šišovská

To není výmysl vlady...ta na to nemá....to je výpotek slavného NERVU....vláda akorát tlumočí

Před 1 rokem

Jak toto mohou pripravovat, vzdyt nenechaji nikoho padnout..Takhle to bylo po valce, no to jsme to dopracovali skoro po 80 letech ! A jeste tam chybi popis prav najemcu, kterym se nesmi zkrivit vlas, páč by to bylo omezovani a diskriminace.Jurecka na prani Bartose ? Pavek to jiste zvetuje.

10
Před 1 rokem

aneb jak udělat z normálního člověka žebráka,človek se dostane do nejakych těžkostí na nějakou dobu a stát mu říká máš dum prodej ho máš byt prodej ho a až budeš na ulici pomuzu ti ,teda dík za pomoc státe

13
Před 1 rokem

Velmi správně. Ti kteří dřeli a šetřili pouze na vlastní bydlení - nic. Ti kteří si užívali a cestovali - těm pomoc ano.

Z toho západu je vykucháváno jen to, co se zde hodí. Bez dalších souvislostí. Ty sociální dávky stejně často najdou svůj cíl u bohatých majitelů domů a bytů. Jejich pobíratel je jen převodním mechanismem pro cílové skupiny.

7
Před 1 rokem

Takže když dřu jako mezek, mám hypotéku a dům, tak nemám v případě problémů nárok na pomoc a mám přijít automaticky o dům? Děkuji pěkně, ale nechci tedy platit sociální, které za mě někdo prožírá!!!

19
Před 1 rokem

Platit,ano ,v případě že se dostanete do problémů nás nezajímáte🤪🥴.Taknějak mě napadá,na co si ty hordy povalečů ve vládě a státní správě platíme!!!?Jediný úkol,vyhodit lidi z práce a připravit o majetek,no ano moji drazí,tohle celé mají důkladně promyšlené!!!

11

Takže inženýr...Přikryle...no, dost dobrý na naštvání je ten tvůj článek, ale bude to jenom blbost na entou, protože kdyby to tak bylo, tak spousta lidí bude hledat po půdách vidle .... a víš kam si to namíří ..... a já se jim nebudu divit, spíš jim budu držet palce.

7
Před 1 rokem

Co to je zase za článek? To jako znamená že člověk který třeba zdědí nebo během života si koupil dům se nemůže ocitnout v nouzi? Timpadem člověk který žije v domě se ocitne v nouzi a stát ho pošle ještě do větší nouze a defacto mu nařídí střechu nad hlavou prodat ? Místo toho aby stát člověka podržel aby se mohl zvednout zpět na nohy? Tohle je vyloženě diskriminační. Jak může člověk který žije v domě za to že třeba jiný člověk v domě nežije. To není fér prostě. Pokud vlastní více nemovitostí nežli jednu ve které žije no potom by se dalo o tom uvažovat ale zdiskreditovat lidi podle formy bydlení mi přijde mimo mísu. Znám tolik případů kdy se lidi kteří vlastnili dům dostali do existenční krize a jen tak mimochodem i Ti co vlastní byty jsou defacto v dnešní době milionáři. Takže na to aby člověk dostal dávky v čase kdy potřebuje pomoc a platí poctivě sociální pojištění od toho se to jmenuje sociální pojištění aneb pojistka pro časy v nouzi nikoli důchodové pojištění jak je to někdy mylně vládou prezentováno, dosáhnou jen Ti co nic nevlastní. Bude se to dělat tak, že na nějaký čas danou nemovitost dotyčný přepíše na někoho z rodiny aby oficiálně tedy nic nevlastnil a až se dostane ze dna, napíše se nemovitost opět na původního majitele.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt