Že by mi stát ten dům koupil ze státních peněz. Ne koupila jsem si ho já. U nás se nemakacenka mají jak v bavlnce a lidé, kteří pracují zivori...😡
U nás si nemakacenko za sociální dávky spravilo barák, koupilo nové auto a chystá se postavit si chatu.🤮🤮🤮
Do mého vlastnoručně postaveného domu v roce 1985 proti mé vůli neoprávněně nastěhovala papírově táborská cizinecká policie ukrajinskou prostitutku v roce 2001, po dlouhodobém protizákonném pokusu justiční stráže narušit mojí domovní při vymáhání její exekuce jsem byl nucen v roce 2015, abych měl klid prodat dům z důvodu pronásledování mojí osoby státem. Od té doby jsem bezdomovec. Další dům mi brání opět místní policie ČR dokončit tím, že kryje psychopatického zločince s fašistickou nenávistí co mi brání a níčí fyzicky nemovitost. Za tuto nemovitost mi daň místní nenažraný úřad zvýšil o 50 procent. Další rok na to další nenažraný zločinec Fiala chce ukrást dalších 100 procent k této dani. Těchto dalších peněz odmítám platit, neboť podporovat fašismus i Fialový je trestný čin.
Ten traktorista s vysolou bůch vi jak získanou to je pravílidovec, vy nic ale pánbíčkářům miliony na opravy a plácánív kostelech,ano dejte jim co potřebují ale jsou tu i lidi co se dostanou do problémů a těm je třeba taky pomoc a ne že budou muset prodat svůj za celoživotní práci a žít jen v podnájmu a nechat se vydírat.Hnus fialovej.
Nic nám n dům nedali. Pouze nám sporivym několikrát vše zdanili a stále dani. Nyní by nás i o střechu nad hlavou chtěli připravit. Pryč s touto hnusnou vládou. Však mi vám konečný účet brzy vystavíme.
Že jste inženýr neznamená, že máte inteligenci, vy ji nemáte.
Nedosáhnu na sociální dávky, ale budu předělávat nemovitost. Fakt inteligence.
Stát nemá zajímat majetek již několikrát zdaněný.
Pomoct v nouzi lidem kteří celý život krmí sociální systém je prý nemravné…
A dotovat zisk solárním baronům z kapes všech mravné je?
krmí = povinně odvádí peníze
Vše porovnavate se západem ,aby se to bralo jako samozřejmost ale co platy u nás a na tom vašem západě to tak nějak pořád zaostává,je jasný že je třeba peněz na válku tak je třeba lidí obírat. P.S na podpoře jsem nikdy nebyl.
Co to je zase za bejkarnu. Člověk zdědí dům v kterém bydlí. A skrze to nedostane peníze? I když je sociálně slabým? To má jako prodat střechu nad hlavou nebo jak? 🤷🤦♂️
Jisté. Máte prodat střechu nad hlavou a šup šup do nájmu našich kamarádíčků. Pochopte už, že těm nahoře je soukromé vlastnictví trnem v oku.
Chudáci slušní lidé . Předělat nemovitost stojí velké finance, kde je vzít. Prodat někdy znamená dle vlastní zkušenosti velké dluhy, soudy a nemít střechu nad hlavou a děti dát do ústavu. Já sice sociální dávky nepobírala, ale zůstala sama s třemi dětmi a eprodejným domem.
Teorie je pěkná věc, ale praxe je jiná. Kdo celý život bydlel někde , je zvyklý na určitý styll a nechce aby mu život narušoval kdosi cizí o stavebních úporavách ani nemluvě, to není žádná sranda.
Máte pravdu, ale pak by neměl žádat stát o příspěvek na udržení svého standardu.