1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Že by mi stát ten dům koupil ze státních peněz. Ne koupila jsem si ho já. U nás se nemakacenka mají jak v bavlnce a lidé, kteří pracují zivori...😡

U nás si nemakacenko za sociální dávky spravilo barák, koupilo nové auto a chystá se postavit si chatu.🤮🤮🤮

7
Před 1 rokem

Do mého vlastnoručně postaveného domu v roce 1985 proti mé vůli neoprávněně nastěhovala papírově táborská cizinecká policie ukrajinskou prostitutku v roce 2001, po dlouhodobém protizákonném pokusu justiční stráže narušit mojí domovní při vymáhání její exekuce jsem byl nucen v roce 2015, abych měl klid prodat dům z důvodu pronásledování mojí osoby státem. Od té doby jsem bezdomovec. Další dům mi brání opět místní policie ČR dokončit tím, že kryje psychopatického zločince s fašistickou nenávistí co mi brání a níčí fyzicky nemovitost. Za tuto nemovitost mi daň místní nenažraný úřad zvýšil o 50 procent. Další rok na to další nenažraný zločinec Fiala chce ukrást dalších 100 procent k této dani. Těchto dalších peněz odmítám platit, neboť podporovat fašismus i Fialový je trestný čin.

6
Před 1 rokem

Ten traktorista s vysolou bůch vi jak získanou to je pravílidovec, vy nic ale pánbíčkářům miliony na opravy a plácánív kostelech,ano dejte jim co potřebují ale jsou tu i lidi co se dostanou do problémů a těm je třeba taky pomoc a ne že budou muset prodat svůj za celoživotní práci a žít jen v podnájmu a nechat se vydírat.Hnus fialovej.

4
Před 1 rokem

Nic nám n dům nedali. Pouze nám sporivym několikrát vše zdanili a stále dani. Nyní by nás i o střechu nad hlavou chtěli připravit. Pryč s touto hnusnou vládou. Však mi vám konečný účet brzy vystavíme.

4
Před 1 rokem

Že jste inženýr neznamená, že máte inteligenci, vy ji nemáte.

Nedosáhnu na sociální dávky, ale budu předělávat nemovitost. Fakt inteligence.

Stát nemá zajímat majetek již několikrát zdaněný.

5
Před 1 rokem

Pomoct v nouzi lidem kteří celý život krmí sociální systém je prý nemravné…

A dotovat zisk solárním baronům z kapes všech mravné je?

28
Před 1 rokem
Martin Kubicek

krmí = povinně odvádí peníze

2
Před 1 rokem

Vše porovnavate se západem ,aby se to bralo jako samozřejmost ale co platy u nás a na tom vašem západě to tak nějak pořád zaostává,je jasný že je třeba peněz na válku tak je třeba lidí obírat. P.S na podpoře jsem nikdy nebyl.

15
Před 1 rokem

Co to je zase za bejkarnu. Člověk zdědí dům v kterém bydlí. A skrze to nedostane peníze? I když je sociálně slabým? To má jako prodat střechu nad hlavou nebo jak? 🤷🤦‍♂️

5
Před 1 rokem
Milan Vařeka

Jisté. Máte prodat střechu nad hlavou a šup šup do nájmu našich kamarádíčků. Pochopte už, že těm nahoře je soukromé vlastnictví trnem v oku.

5
Před 1 rokem

Chudáci slušní lidé . Předělat nemovitost stojí velké finance, kde je vzít. Prodat někdy znamená dle vlastní zkušenosti velké dluhy, soudy a nemít střechu nad hlavou a děti dát do ústavu. Já sice sociální dávky nepobírala, ale zůstala sama s třemi dětmi a eprodejným domem.

6
Před 1 rokem

Teorie je pěkná věc, ale praxe je jiná. Kdo celý život bydlel někde , je zvyklý na určitý styll a nechce aby mu život narušoval kdosi cizí o stavebních úporavách ani nemluvě, to není žádná sranda.

6
Před 1 rokem
Dana Hošková

Máte pravdu, ale pak by neměl žádat stát o příspěvek na udržení svého standardu.

4
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt