1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tohle vymyslel zase nějakej chytrolín! Chtěla bych ho vidět, kdyby se dostal do hmotné nouze, jak bude dělat stavební úpravy! Pokud má někdo nemovitost navíc, je to něco jiného. Dá se to pronajmout tak, jak to je.

11
Před 1 rokem

To je přece hloupost.Pokud mám problém tak mám hned prodat nemovitost ? I když mám nemovitost, tak ta mě neživí /pokud ji nepronajímám / .

9
Před 1 rokem
Jan Topinka

A kdo a za kolik koupí rodinny dům na vesnici, nebo polodamotě, jde nejsou pracovní ani podnikatelské příležitosti a i občanské vybavenosti si můžete nechat jen zdát?

2
Před 1 rokem

To mě autor pobavil. Nějak jsem nepochopil situaci, že nemám momentálně na základní potřeby, ale budu barák stavebními pracemi přebudovávat pro sdílení či pronájem. A kde vezmu na ty předělávky? Ale jen tak dál ať se lidé bojí, pak se dají lépe manipulovat.

5
Před 1 rokem

Když máte nemovitos a bydlíte v sami tak si tam někoho nastěhujte ať vám platí nájem. Mne to připomíná staré časy. Když vlastníte nemovitost a je trochu větší tak tam místní úřady nastěhovaly nájemníky. Bez ohledu jestli chcete nebo ne.

7
Před 1 rokem

Pan ing. Přikryl autor článku je poněkud mimo. Vůbec nechápu co bylo úmyslem autora tady šířit lži. Za prvé je to pouze v návrhu

Za druhé návrh zní zcela jinak druhá nemovitost pokud se nebude pronajímat není na závadu

6
Před 1 rokem

Ano to je účel tohoto článku. Paní Smitalova. Udělat z těch vycuranej chudáky. Mají toho mraky, ale nestydí se zebrat u státu. Musí se to jednou změnit.

4
Před 1 rokem
Jarmila Roudna

No Vy máte dost. Ten názor jste vyčetla nebo jste tak zoufale závistivá?

Jak asi bylo Vám kdyby se po Vašem domě nebo bytě pohybovali cizí lidé?

Co Vám říkají pojmy ztráta soukromí,narušení vlastnictví nebo máte pocit, že žijeme v padesátých letech,aby byt rozdělil někdo na dvě poloviny a dělal si plán používání kuchyně,záchodu či koupelny?

Spolubydlení u mladých lidí prosím,ale třeba stará babča bez manžela, v domě kde se narodila a chce v něm dožít by měla mít nájemníky?

Ve Vás je víc hnusu než v toaletě.

10
Před 1 rokem

Opravdu etický nekorektní článek, díky státním garnituram za celoživotní.praci pro stát být bezdomovci? Nechutné!! Ubrat státním úředníkům, snížit jejich stavy. Přidat obyčejným pracujícím a osamělý na sociálních dávkách při zvyšující inflaci!

7
Před 1 rokem

Jsem zvědavej, kdy to někoho napadne i s důchody. To je taky sociální dávka.

4
Před 1 rokemUpraveno
Jiří Novotný

Mýlíte se, důchod není dávka, nedává se za nic. Nárok na něj je daný jasnými pravidly a podmíněný placením sociálního po určitou danou dobu.

3
Před 1 rokem

Není to myšleno tak , když disponujete jinou nemovitostí , než tou ve které bydlíte trvale ? Pak totiž jakýkoli příspěvek nedává smysl .Pokud budete bydlet pod mostem , ve stanu atd. , nemůžete příspěvek taky dostat .

2
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

Autor článku by byl bezpochyby nejspokojenější, aby lidé nevlastnili nemovitosti vůbec. Ovšem pak by se z nich stali oni pověstní proletáři, kteří " mohou ztratit jen své okovy.." a to už se párkrát v dějinách neosvědčilo.....

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt