Dle kvality příspěvku, který je zcela odtržený od reality, např. cena stavebních úprav, doba povolovacího řízení a další, se nabízí otázka, že studoval na škole s plzeňskými způsoby.
A již žádný peníze Vládním činitelům a Poslancům a Senátu a sebrat 60%peněz každému z platu Máte pořád málo ,????????____ tak my to vysvětlete nenažraný pijavice Státní 230 000kč to je šetření
To nejdůležitější je jako vždy téměř na konci článku. Lidé vlastní hrady a nejsou schopni nabídnout část k pronájmu, nebo prodat a odstěhovat se do menšího. A tak ostatní jim ten luxus dotují. Co dodat,... když se vám jim to chce platit, budiž. 🙂
Tak čecháčkové vidíte jací jste hlupáci. Dělají si s vámi co chtějí a vy jen hloupě sedíte u PC a hudrujete. Neuvěřitelné, co ještě na vás vymyslí aby jste se probudili?
Celý život platit pojištění státu, ale jakmile má začít stát vyplácet tak začíná stát měnit podmínky a hledat kličky jak se platbám vyhnout.
Odkud, že tuto taktiku jen znám...
Za předpokladu,že bydlím ve velkém domě,dostanu se do tíživé situace,kde vezmu finanční prostředky na jednoduché stavební úpravy?Přijde mi to postavené na hlavu.
A hlavně,kde vezmete v zapadlé vsi solidního podnájemníka.Já ho nesehnal ani v okresním městě.
jak dlouho asi trvá získat stavební povolení na rozdělení velkého bytu na dva ,navíc když jste ve finanční tísni,zkuste hádat,podle mne je to neřešitelné
Rozdělit byt na dva a dostavět wc a koupelnu je dost drahé. Kdyby na to člověk měl, nežádal by o dávka. Přesně tak!
Na západě je snad sdílení běžné, ale nechápu proč bych se ve vlastní m bytě měla cítit nekomfortně. Jděte do háje s takovými názory, důchodci nejsou batůžkáři, už máme něco za sebou, tak nás kruci nechte alespoň v klidu dožít když jsme celý život pracovali.
V prvni rade by mneli jine lidi brzdit na davkach avne prodej byt.A kdyz sme u toho at uzakonej jede najem načas nezaplacen letis ven na ulicu a ne zakon chrani neplatice o to se nikdo nepostara proto nekdo radsi nepronajima a hotovo
Proč si člověk má brát do baráku cizí lidi? Proč nic nedostane, když je třeba ve věku, kdy by si těžko zvykal jinde a přitom dům potřebuje nutné opravy? Tohle je komunistický model, kdy "za trest" lidi dostali přidělené podnájemníky 🙁