Proč se označuje za lumpa ten kdo jakoukoli dávku využívá a ne ten co to špatně nastavil ? Jednou je tam zájem jinak by to nefungovalo beze změn a prežilo to všechny vlády . Je to zase jen kšeft .
A to jako-prodám nemovitost a než seženu jiné bydlení-mám žít pod mostem.? A co když mám psa a 2 kočky? Jsem sama, a kdo mne pomůže přestěhovat? /70 r/
Objednáte si stěhování, bytů je dost, za peníze i v Praze dům, co neposkládáte do bytu, to dáte na skládku, zbavíte se zbytečného nábytku, knih, porcelánu, domácích a zahradních spotřebičů, památek po rodině, skříní se šatstvem, květin atd.atd. a budete svobodná, oproštěná od majetku.
Pochopila jste pokus o smutnou ironii?? Jistě že to směřuje k ožebračení lidí. Smluvně lze ošetřit, kdy se budete stěhovat a kam, ale nepoberete všechno s sebou, takže nechat na místě nebo vyhodit. Pauperizace obyvatel v režii státu a přímém přenosu.
Hlavně, že vláda nabízela příspěvek na opravu domku po prarodičích. Teď se stal překážkou finanční pomoci. Nějak tomu nerozumím, ale hlavní je, že vláda má jasno.
A když vlastním polovinu ze dvou nemovitostí? Ani jednu nemohu prodat bez souhlasu druhého vlastníka a na vyplacení ani jeden nemáme?
To už dneska není problém. Můžete prodat i podíl v nemovitosti.
Vzpomínám na jednoho frajera v Německu, kterému šly ruce dozadu jako by byl z Čech. Šel žádat o sociální dávky a tam mu řekli, ať prodá to Porsche, co mu stojí před domem.
Brigády,úspory a koupě družstevního bytu. Prodat na stará kolen ? Mám pocit že Jurečka úmyslně roznáší tyto zvěsti. No ten kdo naspsal tento článek by se měl jít obě.it,
Levicacke napady vedou vzdycky do levicackeho pekla. Pravicove to v zadnem pripade neni, protoze pravicova politika predevsim musi pristupovat ohledne prav a povinnosti ke vsem stejne.
Správně, ožebračte a udělejte chudáky i z těch, co se celý život snaží něco vybudovat. Tako vláda je banda zločinců.
Takže podle vás má nárok na dávky každý? I ten co má majetek?
Já myslel že stát potřebuje vybírat daně?Představte si že strátite práci. Opět Fialová zlodejna.Aby jste se uzivil musíte pracovat na černo nic jiného vám nezbývá abyste zaplatil energie a měl co jíst.
To jste na to přišli brzy!? To mělo být hned od začátku než jste sesmolili paskvil o dávkách na bydlení.