1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Proč se označuje za lumpa ten kdo jakoukoli dávku využívá a ne ten co to špatně nastavil ? Jednou je tam zájem jinak by to nefungovalo beze změn a prežilo to všechny vlády . Je to zase jen kšeft .

2
Před 1 rokem

A to jako-prodám nemovitost a než seženu jiné bydlení-mám žít pod mostem.? A co když mám psa a 2 kočky? Jsem sama, a kdo mne pomůže přestěhovat? /70 r/

7
Před 1 rokem
Ludmila Koblicová

Objednáte si stěhování, bytů je dost, za peníze i v Praze dům, co neposkládáte do bytu, to dáte na skládku, zbavíte se zbytečného nábytku, knih, porcelánu, domácích a zahradních spotřebičů, památek po rodině, skříní se šatstvem, květin atd.atd. a budete svobodná, oproštěná od majetku.

Pochopila jste pokus o smutnou ironii?? Jistě že to směřuje k ožebračení lidí. Smluvně lze ošetřit, kdy se budete stěhovat a kam, ale nepoberete všechno s sebou, takže nechat na místě nebo vyhodit. Pauperizace obyvatel v režii státu a přímém přenosu.

2

Hlavně, že vláda nabízela příspěvek na opravu domku po prarodičích. Teď se stal překážkou finanční pomoci. Nějak tomu nerozumím, ale hlavní je, že vláda má jasno.

7
Před 1 rokem

A když vlastním polovinu ze dvou nemovitostí? Ani jednu nemohu prodat bez souhlasu druhého vlastníka a na vyplacení ani jeden nemáme?

4
Před 1 rokem
Ivana Abrahamová

To už dneska není problém. Můžete prodat i podíl v nemovitosti.

4
Před 1 rokem

Vzpomínám na jednoho frajera v Německu, kterému šly ruce dozadu jako by byl z Čech. Šel žádat o sociální dávky a tam mu řekli, ať prodá to Porsche, co mu stojí před domem.

5
Před 1 rokem

Brigády,úspory a koupě družstevního bytu. Prodat na stará kolen ? Mám pocit že Jurečka úmyslně roznáší tyto zvěsti. No ten kdo naspsal tento článek by se měl jít obě.it,

1
Před 1 rokem

Levicacke napady vedou vzdycky do levicackeho pekla. Pravicove to v zadnem pripade neni, protoze pravicova politika predevsim musi pristupovat ohledne prav a povinnosti ke vsem stejne.

3
Před 1 rokem

Správně, ožebračte a udělejte chudáky i z těch, co se celý život snaží něco vybudovat. Tako vláda je banda zločinců.

6
Před 1 rokem
Ivo Gregor

Takže podle vás má nárok na dávky každý? I ten co má majetek?

3
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Já myslel že stát potřebuje vybírat daně?Představte si že strátite práci. Opět Fialová zlodejna.Aby jste se uzivil musíte pracovat na černo nic jiného vám nezbývá abyste zaplatil energie a měl co jíst.

2
Před 1 rokem

To jste na to přišli brzy!? To mělo být hned od začátku než jste sesmolili paskvil o dávkách na bydlení.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt