1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

No já nevím. Náklady na bydlení ve vlastní nemovitosti jsou opravdu nižší než ve stejně velkém bytě. Velmi dobře ověřená zkušenost.

1
Před 1 rokem
Lubica Kupkova

to neni pravda .. záleží na lokaci nemovitosti / bytu . Jsem v nájmu a opravdu platim jen 3000/měs. za vše bez elektřiny a plynu. Ve svém domě bych přeplatil 50x .. (revize , opravy , daně ,.... )

2
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Autorovi (jako analytik asi za mnoho nestojí, může-li toto napsat): všechny vlastnosti člověka jsou omezeny, jen blbost ne.

4
Před 1 rokem
Jiří Marek

Příteli, lidská blbost je nezměrná.

Před 1 rokem

Tak jedině co mě napadá, kdybych měla prodat nemovitost kvůli tomu že bych ztratila práci, utéct....všude dobře, doma nejhůř....

4
Před 1 rokem

Plně souhlasím, ale nájemce bytu atd. nesmí pronajimateli platit z dávek tržní nájem. A každý kdo pobírá dávky si je bude muset odpracovat (třeba o víkendu).

4
Před 1 rokem

Tahle Fialová vláda je nejhorší po převratu. Vůbec ničemu nerozumí a nebo jsou zfetovany. Celá ČR jde z kopce do propasti.

2
Jung Ludvik

Mají příkazy a předpisy,tak se jimi řídí.

Před 1 rokem

Oprávněnou osobou, která může požádat o příspěvek na bydlení je vlastník, nájemce nebo podnájemce bytu. Nestrašte lidi nesmysly

tak doufam ze president uz svoji vilu pronajima Ukrajincum. on jako velky podporovatel by mel jim to dat zadarmo.

10
Před 1 rokem

Komunisti jsou jako bumerang 🙂

1
Před 1 rokem

Dezinfo zas jede bomby. Extrémně manipulativní článek záměrně zamlčující parametry zákona a zacílený na vyvoláni strachu.

7
Před 1 rokem

Po přečtení tohoto článku plného závisti můžu říct jen jedno - mladej, blbej, neschopnej. Jak už bylo řečeno, z nuly vzejde zas jen nula.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt