Sociální dávky mají být nahrazeny pouze jednou . Největší podivnosti je dávka má bydlení,přece kdo nemá na nájem nebo topení se musí přestěhovat do levnějšího bydlení. Dávky mají být vypláceny až tehdy kdy člověk opravdu nic nemá a ne z dávek si jezdit na dovolenou. Zneužívání sociálního zabezpečení je na děním pořádku , prostě když si chudý nebo se nechceš snažit stát ti němuže sponzorovat život.
Souhlasim, misto davek by se meli prestehovat do mensiho
Nabidky garsonek jsou
No jo, Klaus Schwab řekl, že v roce 2030 nikdo nebude nic vlastnit a všichni budou šťastní!!!
Nějak nám ty nemovitosti sebrat musejí! Jdou na to přes vysoké ceny úplně všeho, co člověk k životu potřebuje, až nakonec bude touto vládou donucen všechno prodat!!!
Ne-li dřív, neboť EU parlament schválil federalizaci EU a tím likvidaci národních států. V prosinci budou dolaďovat smlouvy...
Chce někdo z vás federalizaci EU???
A stále se najdou lidi co chtějí EU a taky euro 😄
Takže např důchodce, který má vlastní byt a malý důchod, bude donucen ho prodat a jít bydlet do nájmu, aby poté dostal příspěvek na bydlení? A někdo nezodpovědný, kdo v životě nepracoval, bude nadále dostávat dávky v plné výši? Přijde mi to dost nedomyšlené.
Ať už jde od válu tahle v uvozovkách vláda...
Takže po "skvělém" nápadu, jak podojit majitele nemovitostí pomocí nových nařízení jako nucený posun do vyšší energetické účinnost , nebo dodatečná pasportizace, na kteréžto provedení nařízení si budou muset mnozí půjčit, přichází další chuťovka. Finančně oslabený majitel oslabený plněním nesmyslů, se dostane do dluhů a mnoho jich bude muset léta opečovávaný domek prodat v momentě, kdy si půjdou zažádat o dávku, protože byli nuceni splnit jakési předpisy.
To už mne přijde jako další krok, jak pomalu, ale jistě připravit další část lidí o samostatnost a nahnat je do nucené závislosti.
Větší bandu zlodějů,jakou disponuje Fialová vláda jsme tady opravdu neměli... Definitivně ničí jakoukolii zivotní úroveň našich obcanů... Hlavně jak jsou oni spokojeni že statisícovými platy.Ano jste v nouzi,prodejte rodný dům a běžte žebrat na ulici....To je opravdu nehoráznost co si tito polityčtí analfabeti dovolují.....
To je kapitalismus - každý žije podle toho, na co má. Ale ten tady nikdy nebyl, protože jakékoli sociální dávky nemají v kapitalismu co dělat. Každý jede sám na sebe, a když je někdo v nouzi, od toho jsou charity, případně neziskovky. Rozhodně ne stát. Platíte si zdravotní, budete mít péči, platíte si sociální, budete mít důchod, až odpracujete to, co máte. A tečka. Proto jsme v pytli, že se všechno prošustruje na dávky pro lidi, co nepracují, nic si neplatí a ještě natahují ruku.
Takže z toho opět vyjdou nejlépe naši opálení spoluobčané, kteří nevlastní nic, nájem za ně platí alespoň z části stát, využívají mnohdy celý život všemožné dávky, na které zpravidla někdy státu nepřispěli. Pochopil jsem to správně? 😃
Nepochopil.Pisatel ti dává návod,jak ve vlastnim domě bydlet zadarmo…
Většina z diskutujících tady na článek reaguje jako že skoro všichni vlastní několik nemovitostí ,několika generační baráky a kdoví co ,sám vlastním domek o 80 ti metrech a stačí mě to ale když se teoreticky dostanu kvůli ztrátě hokny na dva měsíce na socku tak mám do baráku nacpat další socky na těch několik metrů ,nebo kvůli té době kdy si hledám práci mám barák prodat ? Za to že do práce chodím od začátku co jsem vylezl ze školy a celou tu dobu platím zdravotní a sociální ? Takže ten co se snaží v životě makat ,a nedej bože má chalupu dostane prd ?
zásadní chybou je ta hokna, kdybys do ní nechodil, měl bys nárok na socku aji na víc než na pár metrů😊. P.S. Omlouvám se za to tykání, ale uznejte, že po slovech hokna a socka nemůžu vykat. To by vůbec nevyznělo😊. Savana hokna.
A komu pronajmout? Těm co se přiživují na úkor poctivě odvádějících daně? Aby pronajímateli za chvíli přestali platit nájem a ten měl problém se jich zbavit? Co takhle přispívat těm co celý život pracovali, odváděli daně a příživníkům nedat nic?! Stále platí bez práce nejsou koláče. Spousta majitelů nemovitostí to vlastnictví zaplatila prací, či jejich rodiče v případě dědiců a teď se budou trestat? Jestlipak autor článku sdílí své bydlení?
Přesně tak. Ale to je nezajímá.
Kdyby se nehorázně nezvyšovaly ceny energiií, spousta lidí by o příspěvek na bydlení nežádala.
A co takhle nemovitost prodávat po kouscích? Jednou prodat komín, potom dveře, nebo pár cihel ...... to ještě autora nenapadlo?
Toto již u nás jednou bylo v padesátých letech sdílená domácnost.
moji prarodiče a praprarodiče bydleli každý zvlášť.
Tak,už se ukazují zuby pravice,,,,Dělníku rob ako mezek,plat sociálne,,,,Ale ak tě vyhodí s práce v 59letech ,a bydlíš ve svém ,stát ti dá HO,,,,,NO,,,lebo nejsi cigán,arab,ukrajinec v podnájmu,,,Naco sme volili tuhle svoloč,/co vydáva tohle v zákon,,,,/Že oje,,,,b,,,avají kde akýho zemnědělce,je trestu hodná sprostota,ale zlikvidovat jistoty člověka ak se dostane do kouta života je proti lidský dústojnosti.Len aby mněli na granáty na Ukrajinu,obětovat vlastné lidi,,,,