1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

No a co se tam děje v noci?🤣

1
Před 7 měsíci
Ladislav Renner

No je jim blbě z těch smažených jídel, kaťáků a dalších věcí nejasného původu, kůže svědí z té "křišťálové" vody, tak se asi snaží v noci na té pláži to vše ze sebe dostat...

4
Před 7 měsíci

To je teď nějaká móda srovnávat naše rybníky a jezera s Jadranem, Kanáry, Maledivami? Tak pravda srovnávat lze skoro vše, třeba Trabanta s Mercedesem. Jen vždy zůstane u toho, že Trabant je Trabant a Mercedes je Mercedes 😀

8
Před 7 měsíciUpraveno

Na Vranově jsem byl týden před 12 lety a pak na víkend zhruba před 5. Jako na výlety fajn, plavba parníkem, hrady, zámky v okolí, šlapadla apod. Ale na koupání voda nikdy teda nebyla nic moc. Při té poslední návštěvě zelená jak blázen. Takže ano, bylo tam hezky, navštívili jsme spoustu míst, ale nechápu, proč autoři podobných článků mají pořád potřebu porovnávat přehrady u nás s mořem. To jsou dva rozdílné světy. A psát to jako české maledivy apod. Blbost. Maledivy jsou maledivy a hotovo. To jako Petřínská rozhledna není česká Eiffelovka. Je to Petřínská rozhledna. Někdy mi to přijde jako že ten, kdo nemá na to navštívit třeba Maledivy nebo se mu tam nechce, napíše, že Vranovská přehrada jsou české Maledivy a pak má pocit, že byl na Maledivách a jak ještě hrozně ušetřil 🤦🏻 To fakt ne.

9
Před 7 měsíci

Česká Ibiza, polské Maledivy...

Ibiza je Ibiza a Maledivy jsou Maledivy. A průzračné moře s plážemi, palmami atd. tato vodní plocha a okolí nenahradí. Ale...

Na Vranově jsem byl v červnu se ženou a stačilo by napsat hezká přehrada Vranov, pláže, (restaurace U Vodnáře = dostupné a dobré) jídlo, supr parník (cca 30km plavba) a pár hezkých hradů v okolí, na vinohrady pod Znojmem jen 30km... Mě se tam líbilo. Ale netahejte do těch článků "českou" Ibizu, Maledivy, Plitvická jezera atd...

13
Před 7 měsíci

Smažák za 150,- 😂 smažený řízek, smažené to, smažené ono k tomu kaťák...skvélá nabídka.Navíc banda ožralů kolem... opravdu dovolená snů.Za stejné peníze jako moře... sorry letní dovolenou v Čechách naposledy před dvaceti lety...a v zimě jen dokud nepovyrostou děti.Prostě tak to je.Všude je levněji vzhledem k službám...

3
Před 7 měsíci
Lukas Slaby

Přesně tak, naprosto souhlasím...

3
Před 7 měsíci

Přestaňte oblbovat a lhát lidem. Jsem z Hodonínska, mám Jihomoravský kraj dle mě poměrně slušně projetý. Autorko článku, jestli vás to nenaučili už v mateřské škole, ani na té základní, tak vám říkám, že slovo pláž patří ke slovu moře. A ani za těch čtyřicet let jsem na jižní Moravě nepotkal jediné moře. Ani to nejmenší.

5
Před 7 měsíci
Tomáš Šťavík

Wikipedie: "Pláž je část zábřeží složená z písku nebo drobných kamínků.[1] Pláž je základním akumulačním tvarem vzniklým procesy pobřežní modelace.[2] U pláže rozpoznáváme čelo pláže, hranu plážové terasy, plážovou terasu (berm), plážový stupeň.[3] ...... Jen mírně se svažuje směrem k vodě. Pláž se může vyskytovat na březích řek, jezer, moří či oceánů."

SCS.ABZ.CZ: Pojem pláž - Slovo: pláž Význam: ploché, písčité pobřeží

LINGEA: pláž - břeh sloužící jako koupaliště, zprav. pokrytý pískem nebo drobnými kamínky

2
Před 7 měsíci

Existuje ještě pozice šéfredaktora, který je zodpovědný za kvalitu článku? Jestli ano, tak měl asi dovolenou nebo je autorkou vydírán, jinak by tohle nemohl pustit..

14
Před 7 měsíciUpraveno

Jako vtip dobrý. Písek je smíchaný snad s bahnem. Jezdíme tam na festival, ale žádný zázrak to není. Hospody cash only. Klasika. Kemp je čistý. Top jsou záchody,sprchy a kuchyňka. Nicméně ubytování v Chorvatsku je fakt levnější a o čistotě koupání se asi ani nemá cenu bavit.

3
Před 7 měsíci
Bronislav Hub

Ani jako vtip.

1
Před 7 měsíci

Co to je za přirovnání? Ibiza a nějaký žabinec...! To je šílený alibismus.

Už jste někdy byli na Ibize? Asi ne, protože by jste to tam nezvládli zaplatit. Tak si dejte tučnou klobásu někdeu bažince a ušetrite! Haha pro chudý!@

8
Před 7 měsíci

Autorka si někde něco přečetla, pribarvila a zveřejnila....Vranov=největší humus na koupání, služby katastrofa, lidí mraky

11
Před 7 měsíci
Jana Klir

Dnes jsme tam po x letech byli a moc se nám tam líbilo.Mraky lidí tam také nebylo.Za nás paráda.Ceny v pohodě.Nic předraženého.

1
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt