Agresivita a otravnost reklamy na těchto stránkách je nevídaná. Prohlédnout fotky v galerii = zkouška nervů!!
Jinak souhlas. Proč všem našim destinacím nutně vymýšlet přirovnání k těm zahraničním? Jsou jedinečné, jsou naše. To přece není málo.
Článek je bohužel desítky let starý, protože se v něm píše "Rozlučte se s úmornými vedry v přetopeném autě cestou do Chorvatska". Což znamená éra automobilů bez klimatizace. Autorka článku nějak zaspala dobu.
Češi mají všechno, Švýcarsko, Ibizu, Toskánsko a já nevím co ještě 🤣🤣 ne děkuji v Česku bych nejel na dovolenou ani za zlaté prase 🐷🐷
Země světových možností k nezaplacení. I bez těch možností.
Na Vranovské přehradě jsem prožil jednu dovolenou a nikdo mě tam už nikdy nedostane. Celá přehrada je zelená kaše plná sinic, takže za celou dovolenou se do vody nedalo vlézt.
Když vidím ceník jídel, tak na Rujáně jsem se najedl bohatě a levněji, a mám to jen nepatrně dál než Vranovskou přehradu, u které jsem byl před 10ti lety a naposled!!!!!!!!!!
Cena týdenního pobytu je jako all inclusive u moře. Levno tam není, ale včera jsem tam zrovna byl a je tam krásně a voda čistá.
Dnes jsem tam byl a neplatí ani jedno z toho, co píšete. Asi vizitka končícího víkendu, kdy se tam všechno a všude nahromadí, za ty dva až tři dny.
Vranov, Bítov, Hnanice, Šobes, …., jsem letos projel na kole, doopravdy nádhera, ale ta nadsázka s mořem je trochu přitažená za vlasy. 😀
Byly jsme tam na vranovské přehradě ceny vysoké voda kalná
Písek tam není jen bláto u vody tak nevím kdo to psal
Nějaká paní de Pa.ko
Co je to za podvodné články?
Reklama, no
Voda je v září úplně kalná, zelená, koupání není možné. Okolí perfektní na hrady, zámky a jiné památky.