1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Agresivita a otravnost reklamy na těchto stránkách je nevídaná. Prohlédnout fotky v galerii = zkouška nervů!!

Jinak souhlas. Proč všem našim destinacím nutně vymýšlet přirovnání k těm zahraničním? Jsou jedinečné, jsou naše. To přece není málo.

2
Před 7 měsíci

Článek je bohužel desítky let starý, protože se v něm píše "Rozlučte se s úmornými vedry v přetopeném autě cestou do Chorvatska". Což znamená éra automobilů bez klimatizace. Autorka článku nějak zaspala dobu.

3
Před 7 měsíci

Češi mají všechno, Švýcarsko, Ibizu, Toskánsko a já nevím co ještě 🤣🤣 ne děkuji v Česku bych nejel na dovolenou ani za zlaté prase 🐷🐷

5
Před 7 měsíciUpraveno
Petr Přecechtěl

Země světových možností k nezaplacení. I bez těch možností.

Před 7 měsíci

Na Vranovské přehradě jsem prožil jednu dovolenou a nikdo mě tam už nikdy nedostane. Celá přehrada je zelená kaše plná sinic, takže za celou dovolenou se do vody nedalo vlézt.

7
Před 7 měsíci

Když vidím ceník jídel, tak na Rujáně jsem se najedl bohatě a levněji, a mám to jen nepatrně dál než Vranovskou přehradu, u které jsem byl před 10ti lety a naposled!!!!!!!!!!

Před 7 měsíci

Cena týdenního pobytu je jako all inclusive u moře. Levno tam není, ale včera jsem tam zrovna byl a je tam krásně a voda čistá.

2
Před 7 měsíci
Karel Uhlíř

Dnes jsem tam byl a neplatí ani jedno z toho, co píšete. Asi vizitka končícího víkendu, kdy se tam všechno a všude nahromadí, za ty dva až tři dny.

Před 7 měsíci

Vranov, Bítov, Hnanice, Šobes, …., jsem letos projel na kole, doopravdy nádhera, ale ta nadsázka s mořem je trochu přitažená za vlasy. 😀

3
Před 7 měsíci

Byly jsme tam na vranovské přehradě ceny vysoké voda kalná

Písek tam není jen bláto u vody tak nevím kdo to psal

3
Před 7 měsíciUpraveno
Premyslova Lída

Nějaká paní de Pa.ko

2
Před 7 měsíci

Co je to za podvodné články?

14
Před 6 měsíci
Jaroslav Zvoníček

Reklama, no

Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Voda je v září úplně kalná, zelená, koupání není možné. Okolí perfektní na hrady, zámky a jiné památky.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt