1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Kouření je určitě mnohem škodlivější a zatím jste ho nezakázali. Celá ta EU nás vlece do padesátých let a my občané ČR to volíme !!!

5
Před 9 měsíci

Kecy, kecy, bubáci. nejvíc lidí umírá na stres a jeho následky, proto nám ho servírují denně.

18
Před 9 měsíci

Nějak jsem se nedočetl, jak mě sousedovic střecha způsobí nevyléčitelné onemocnění. Že by strašák na lidi!!?

7
Před 9 měsíci

Existuje nějaká studie nemocnosti zaměstnanců třeba z Boletic kde se vyráběly v 60. letech azbestové panely?

5
Před 9 měsíci
Pavel Cincibuch

Ta výroba problematická byla. V podniku Osinek v Častolovocích dělali v 70. letech brzdová obložení a málokdo se dožil důchodu. Byly tam nadprůměrné platy., lidi tam chodlili...

Ale ten článek je zbytečně straší lidi, když se s tím nehýbe, tak z toho nic nelítá. Hygienická omezení začínají při manipulaci, kdy se vlákna mohou uvolňovat.

4
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Azbest rozežírá plíce? Bože, to je zase hovadina na entou. Já myslel, že je rakovinotvorný.

15
Před 9 měsíci

Muj děda delal cely život pokryvače pracoval s eternitem každy den a dožil se 92 let.

19
Před 9 měsíci

Dokažte to , než budete pokračovat ve strašení lidí. Raději se zabývejte tím co se jí a pije, nebo dýchá.

3
Před 9 měsíci

Můj pes jezevčík spí na garáži pokryté vlnitým eternitem od štěněte.Dožívá se ve zdraví patnácti let.

5
Před 9 měsíci

Další ze lží na seznamu, jejímž cílem je rozeštvat sousedy a napakovat firmy na likvidaci.

16
Před 9 měsíci

Loni jsem se této krytiny na našem domě zbavil. Na skládce chtěli cca 5000,- Kč.

(A nová krytina? - 400000,- Kč.)

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt