Kouření je určitě mnohem škodlivější a zatím jste ho nezakázali. Celá ta EU nás vlece do padesátých let a my občané ČR to volíme !!!
Kecy, kecy, bubáci. nejvíc lidí umírá na stres a jeho následky, proto nám ho servírují denně.
Nějak jsem se nedočetl, jak mě sousedovic střecha způsobí nevyléčitelné onemocnění. Že by strašák na lidi!!?
Existuje nějaká studie nemocnosti zaměstnanců třeba z Boletic kde se vyráběly v 60. letech azbestové panely?
Ta výroba problematická byla. V podniku Osinek v Častolovocích dělali v 70. letech brzdová obložení a málokdo se dožil důchodu. Byly tam nadprůměrné platy., lidi tam chodlili...
Ale ten článek je zbytečně straší lidi, když se s tím nehýbe, tak z toho nic nelítá. Hygienická omezení začínají při manipulaci, kdy se vlákna mohou uvolňovat.
Azbest rozežírá plíce? Bože, to je zase hovadina na entou. Já myslel, že je rakovinotvorný.
Muj děda delal cely život pokryvače pracoval s eternitem každy den a dožil se 92 let.
Dokažte to , než budete pokračovat ve strašení lidí. Raději se zabývejte tím co se jí a pije, nebo dýchá.
Můj pes jezevčík spí na garáži pokryté vlnitým eternitem od štěněte.Dožívá se ve zdraví patnácti let.
Další ze lží na seznamu, jejímž cílem je rozeštvat sousedy a napakovat firmy na likvidaci.
Loni jsem se této krytiny na našem domě zbavil. Na skládce chtěli cca 5000,- Kč.
(A nová krytina? - 400000,- Kč.)