Buď jsou to největší blbci pod sluncem, kterým by měla být odebrána svéprávnost a nebo to je opět typický článek Dřevostavitele, aneb nezbýváme se fakty, ale poutavými příběhy co pomohou s prodejem reklamního prostoru.
Asi na to tyhle lidi meli. Kdyz jim nevadilo, jak s nima realitka vybehla napoprve, a klidne do toho hdou napodruhe, budiz. Ale zr si i po dalsi spatny zkusrnosti nechaji stejnyho maklere na nakup nemovitosti, to uz mi prijde hodne hloupy. Takze zpet k puvodni myslence. Asi na to tyhle lidi meli.
Dobrý den, reaguji na tento článek z pohledu makléře. Jelikož jsem přes 13 let prodávala nemovitosti. Někdy to není lehké, jelikož makléř musí reagovat u nabídky také na poptávku. Pokud delší dobu na nemovitost za danou cenu žádní zájemci nejsou, tak se musí nemovitost trochu zlevnit, aby se na inzerát vůbec někdo ozval. Protože nemovitosti je mnoho a zájemci vybírají především podle ceny, samozřejmě vzhledem ke všem okolnostem. Mohli zpevňovat pomaleji, ale jinak je to standartní postup. A odměna RK je od 5-7 % z kupní ceny nemovitosti také zcela v pořádku. Zadarmo RK PRACOVAT NEMŮŽE,protože platí inzerci, právní servis, veškeré náklady makléře - včetně odvodu na zdravotní a sociální pojištění, makléř se ještě dělí s RK, většinou i více než 50% z provize. Shánění náhradní nemovitosti je nadstandard, který není vymahatelný, protože je sázka do loterie, jestli se vhodná nemovitost, která bude vyhovovat požadavkům kupujících vůbec najde. Nechci ti to tvrdit, že tato RK udělala všechno správně, asi se mohli více snažit a zpevňovat pomaleji. A také skladování bez nájemní smlouvy - to opravdu není v pořádku, pokud ještě nebyla podepsána kupní smlouva a zaplacena kupní cena za dům. Mrzí mě,co se majitelům stalo, ale každá mince má 2 strany.
Proč to dávno neřešili už po první spatne zkušenosti s právníkem? Proč znovu řešili prodej přes stejnou realitku. Úplný nesmysl. Ti lidé museli byt úplně hloupí i ze si nechali vše libit od sousedů... nechápu.
Byli přinuceni podepsat nevýhodnou smlouvu,
Ne, přinuceni jistě nebyli - podpis si vynutit nelze, pokud neměli při podepisování pistoli u hlavy. Prostě se nechali oblbnout a zmanipulovat.
Na to lze napsat pouze toto
Jsou to idioti a můžou si za to. Omluva by byl pouze vysoký věk nabo mentální nezpůsobilost.
První špatná zkušenost a jdou vesele napodruhé ke stejné realitce? A ještě s takovým jednáním?
Na to se dá říct jediné: Kdo chce kam...
Neuvěřitelná naivita a promiňte, hloupost.
Pokud chci prodat a mám svou cenu nechápu proč paní nechala do toho kecat makléře.
chybí mi zde vyjádření realitní kanceláře
Tak určitě nepochybila.