1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Autore,

obsluha dvorů je jen na to, aby Vás nasměřovala na správný kontejner ,

kam to máte vyhodit a sledovala, jestli posloucháte ony instrukce ,

rozhodně to není Váš osobní otrok.

Asi Vás někde vypoklonkovali, tak si to tu léčíte, že? protože ego .....

7
Před 1 rokem

Sběrný dvůr má své pravidla o ukládání a třídění odpadu. V CB to funguje dobře,na občanku tam můžu odvést v ,, přiměřeném " množství cokoli. Když jsem vyklízel půdu,zavolal jsem si tam a domluvil se, že přijedu s velkým množstvím odpadu. Bylo to za poplatek,ale to mi vážně nevadilo. Jinak káru suti,či starou kuchyň,bez problémů a zadarmo.

1
Před 1 rokem

Já nemám problém se sběrným dvorem ,ba naopak a jako řemeslník jsem tam dost často a že autor článku nespadá do spádové oblasti a musí za to platit těch pár korun a ještě se v tom článku popírá jak mu to nikdo nevloží z auta tak by pak čekal ještě delší frontu a nebo i ta opice dělá za banány a někde musí žít takže by platil mnohem více když by tam mělo být x lidí aby to pánovi mohli vyskládát z auta 🙈🙈🙈🙈🙈

1
Před 1 rokem

Také máme zákon o zpětném odběru. Pokud si například nechám přezout pneumatiky, a ty staré už nemíním používat, nemusím je odvážet do sběrného dvora. Stačí ty staré pneumatiky prostě nechat v pneuservise, oni jsou povinni si je vzít.

6
Před 1 rokem
Vladimir Tichy

Ani je tam nemusite prezouvat,proste je tam privezete.

Před 1 rokem

Tady v Belgii se platí za všecho - směsný i tříděný odpad jen do správných (a drahých) pytlů od obce - směsné za 1,70€/50 L nebo 1€ za 30L. Tříděné jsou výrazně levnější. Kontejnerový dvůr je také placený a vše musíte sami roznosit. Za malý přívěs se sutí, plasty, dřevotřískou a pár kovovými věcmi 30-36 €.

3
Před 1 rokem
Petra Dlouhá

No a co jako?

2
Před 1 rokem

Článek je podle mého zavádějící .Ve spoustě měst se žádný poplatek za odpad neplatí a například zmiňované pneumatiky,kdo by je měl doma?Dnes vám každý pneuservis zaručí likvidaci vaši staré pneumatiky zadarmo.Pisatel podle mého navštívil jeden sběrných dvůr a podle něho napsal zavádějící článek

5
Před 1 rokem

Zřízení sběrných dvorů považuji za to nejlepší co bylo po roce 1989 zřízeno.

Asi závisí na lidech, ale já mám se sběrnými dvory ty nejlepší zkušenosti.

Pokud vím, tak se platí jen za pneumatiky a nadměrné množství stavební sutě a poplatek není nijak velký (tedy v těch třech sběrných dvorech, které jsem dosud navštívil).

Hrubě nesouhlasím s uvedeným článkem.

3
Před 1 rokem

Byl jsem odvest 6 pytlú sutě a platil jsem 230,- otpovídalo 180kg

kontajner je na 5000kg a odvoz stojí 2500,- a to reciklač za betonovou sut neco vyplací

takže od lidí jako jsem ja vyberou 6388,- provize pro zběrný dvur z jednho svozu 3888,-

2
Před 1 rokem
Petr Nacházel

Pokud víte kdo zlikviduje pětitunový kontejner za 2500 kč pošlete mě kontakt. 😄

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

V místě bydliště (UL) po mě nikdy žádný poplatek nechtěli. Ale neřešitelný problém nastal, když mi zemřel otec v obci u Karlových Varů a potřeboval jsem zlikvidovat jeho nábytek. Nikdo bez trvalého bydliště v místě neodevzdá ani tužkovou baterku. Nikoho nezajímalo, že je to nábytek po otci, který tam měl trvalé bydliště celý život.

2
Před 1 rokem

U nás je problém, že otevřeno je pouze ve středu odpoledne a dopoledne v sobotu. Pneumatiky berou pouze z osobáku a platí se za stavební suť 1000kč za tunu. Jinak berou všechno jen si to člověk musí předem domluvit, když toho chce vyvézt větší množství.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt