V Chebu i okolí je odevzdání veškerého odpadu do sběrného dvora zdarma. Kde se platí?
V Chebu i v Sokolově například za 100 ( sto) Kč město odveze odpad z bytu až do dvora.
Zkuste psát objektivněji.
Pneumatiky se už druhý rok odebírají bezplatně v odběrných místech, většinou větší pneuservisy!! Bez ohledu na to kde byly koupené.
V našem sběrném dvoře jsem nikdy nic neplatil a berou téměř vše kromě stavební suti, která se vozí na nejbližší skládku a ta se platí dle množství. Není tedy důvod něco vozit do přírody.
Autor byl na sběrném dvoře v Rumburku? 🙁 Ještě chybí dodat, že ten zodpovědný zaměstnanec nejprve prohlédne váš náklad, jestli by se mu z toho něco nehodilo.
Za penize se berou snad jen pneumatiky a to jeste za symbolickou castku. Vse ostatni sr vraci zdarma. Co to je za plac?
Stavební odpad, například, je zpoplatněn. 7 Kč za kilo... Jak kde a jak co.
Před pár lety jsem vezl v sobotu starou ledničku do sběrny. Kupodivu tam bylo zavřeno,tak jsem jim postavil ledničku před vrata,a v klidu jsem odjel. V pondělí tam už nestála.
Co to je za město? Jestli to nebude jediné místo v ČR, kde to takto funguje. Nebo co to bylo za odpad, když na sběrném dvoru řekli, že to neberou. Že by stavební suť?
Jako vyhodit cokoli do lesa nebo dokonce do rybníka může jenom kre..n a id..t. To se nedá absolutně ničím omluvit. Ničím.
Ti co to odvezou do lesa, hodí do rybníka a pod. mají v hlavě obsah střevního traktu a neomlouvá je to, že to někde neberou nebo, že se za to platí.
Bydlím v Karlových Varech a do sběrného dvora jezdím několikrát v roce, vždy bez problémů. Jak říká klasik, je to o lidech.