1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

V Chebu i okolí je odevzdání veškerého odpadu do sběrného dvora zdarma. Kde se platí?

V Chebu i v Sokolově například za 100 ( sto) Kč město odveze odpad z bytu až do dvora.

Zkuste psát objektivněji.

4
Před 1 rokem

Pneumatiky se už druhý rok odebírají bezplatně v odběrných místech, většinou větší pneuservisy!! Bez ohledu na to kde byly koupené.

3
Před 1 rokem

V našem sběrném dvoře jsem nikdy nic neplatil a berou téměř vše kromě stavební suti, která se vozí na nejbližší skládku a ta se platí dle množství. Není tedy důvod něco vozit do přírody.

5
Před 1 rokem

Autor byl na sběrném dvoře v Rumburku? 🙁 Ještě chybí dodat, že ten zodpovědný zaměstnanec nejprve prohlédne váš náklad, jestli by se mu z toho něco nehodilo.

9
Před 1 rokem

Za penize se berou snad jen pneumatiky a to jeste za symbolickou castku. Vse ostatni sr vraci zdarma. Co to je za plac?

12
Před 1 rokem
Jiří Chocholatý

Stavební odpad, například, je zpoplatněn. 7 Kč za kilo... Jak kde a jak co.

15
Zobrazit dalších 6 reakcí

Před pár lety jsem vezl v sobotu starou ledničku do sběrny. Kupodivu tam bylo zavřeno,tak jsem jim postavil ledničku před vrata,a v klidu jsem odjel. V pondělí tam už nestála.

1
Před 1 rokem

Co to je za město? Jestli to nebude jediné místo v ČR, kde to takto funguje. Nebo co to bylo za odpad, když na sběrném dvoru řekli, že to neberou. Že by stavební suť?

1
Před 1 rokem

Jako vyhodit cokoli do lesa nebo dokonce do rybníka může jenom kre..n a id..t. To se nedá absolutně ničím omluvit. Ničím.

12
Před 1 rokem

Ti co to odvezou do lesa, hodí do rybníka a pod. mají v hlavě obsah střevního traktu a neomlouvá je to, že to někde neberou nebo, že se za to platí.

5
Před 1 rokem

Bydlím v Karlových Varech a do sběrného dvora jezdím několikrát v roce, vždy bez problémů. Jak říká klasik, je to o lidech.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt