1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Melouny si v Podkrkonoší pěstujeme doma, sazeničky kupuji roubované ze 7 sazenic více než 30 melounů ve sklepě mi pro děti vydrží až do vánoc. Minulý rok jsme měli vánočního Melouna. záhon 3x3 metry

Před 9 měsíci

Melouny mají v Osluchově krásné, ale už nasbírané a zapomeňte na cenu 10 Kč /kg. Nějak jsem asi nepochopil smysl samosběru, ale i kdybych si ho utrhl na nedalekém poli sám, tak by stál stejně...

Před 9 měsíci

Tak konečně Zuzko, článek na který máš.... nic o tepelných čerpadlech, o výhodách finského stavitelství, o tom, jak bychom měli přejít na eko..... zůstaň u melounů, to ti sluší !!!!

Před 9 měsíci

Snad ze zvědavosti, ale když červený meloun stojí v krámě , v akci 7,90 kč/kilo, tak to určitě není kvůli penězům, ale třeba , že meloun neměl nikdo v ruce a opravdu jde přímo ke spotřebiteli, navíc by asi od supermarketu dostal zemědělec jen 3 koruny za kilo ? !

Před 9 měsíci

Tohle se vyplatí pouze lidem z okolí lokality kde sklízí když si spočítám cestu z Teplic třeba do Mělníka nebo Kladna a zpět tak je to hodně nerentabilní to si ho radši koupím v obchodě

2
Před 9 měsíci
Jaroslav Zabka

Jj, to je přesně ono!!! Proč koupit např. meloun u Českého zemědělce, když ho můžu koupit levnější v cizím marketu!!!! Když chci jet pro meloun, tak si rovnou v okolí najdu něco co mě zajímá a udělá si třeba půldenní výlet.

Zobrazit další 3 reakce
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt