1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Důchod je matematický výpočet,záleží na vstupech pro tento výpočet.Když neznám údaje z těchto vstupů u toho konkrétního člověka,tak to nemá cenu se s tím zabývat.

10

Takže až půjde kamarádka sama do důchodu, bude jí vdovský důchod dosud přiznaný snížen , aby to bylo spravedlivé , protože ve druhém případě asi důchodce tolik nepotřebuje jako zaměstnaná kamarádka...

2
Před 3 roky

Hodně zjednodušená odpověď. Chybí tam to podstatné, že za podmínek, které předpokládá odpovídající, bude vdova pobírat ten vyšší vdovský důchod pouze 1 rok na rozdíl od dotazující se důchodkyně.

Před 3 roky

Je třeba podpořit rodiče - důchodce podle počtu vychovaných děti.

17
Před 3 roky
Jan Kvasnička

Mluvilo se o ženách, které vychovaly dítě- děti. V tom je ovšem v praxi spousta úskalí- co je to vychované dítě? pominu teď otázku menšiny, a zaměřím se na rozvedené rodiče, kdy dítě dostane do péče otec, na střídavou péči, na výchovu postiženého dítěte, které nikdy nebude vydělávat... jak se bude posuzovat, kdo a jak dítě vychoval? Ona ta myšlenka je hezká, ale v praxi nastane pěkný blázinec.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Nebo jste se nevešla do tabulky ,mě bylo řečeno kdyby se starala o invalidního manžela tak bych měla nárok na vdovský důchod tak ho nemám.

4
Před 3 roky

když mi umřel manžel tak mi z ministerstva vnitra přišel dopis, že mám nárok po manželovi dostávat 6500,. kč. Dali mi pouze 3500. Proč ?

1
Před 3 roky

Nechal bych plně sirotčí důchod a příspěvek vdovám dorovnávající medián příjmů a později průměrný starobní důchod.

1
Před 3 roky

Třikrát více trápila svého manžela.

13
Před 3 roky

To je asi podle toho kolikrát byla vdaná.

4
Před 3 roky

divné počty

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt