Na placení daní bychom tu nesměli mít - tedy ta 1/4 důchodců - tak směšné důchody co máme. Neb NIKDO nehodlá přepočítat tyto staré důchody koeficientem, který by tak nějak přiblížil tehdejší mzdy k těm dnešním, protože dnes za stejnou práci je minimálně o 8 tisíc vyšší mzda všude, tudíž bychom měli vyšší důchod a ne ty žebračenky, anebo to zjednodušit a dát každému základní minimální důchod 12 tisíc a k tomu % záslužného. Zajímavé ale je, že od příštího roku ty platy od r. 1986 budou už počítat s vyšším koeficientem, neb už někomu došlo, že tehdejší platy nejsou totožné s dnešními, ale proč to neudělají i nám, co už ty malé důchody pobíráme? Vždyť nás šidí!
Myslím,že důchodci chodí pracovat kvůli tomu,že mají malí důchod.Daně by proto neměli platit žádný.Stačí že platí za daně ,za nákupy a jiné.(daň přidané hodnoty,marže a td.) Nechápu proč stát je musí furt obírat a rušit jejich výhody.
Mám tedy narok na dúchod a nebo ne.Je mě 63 let a 8 Měsíců,a ještě mě z duchodového nepřišla správa tak jsem moc netrpěliví nevím co mám dělat. Poradte jestli mám jít na duchodove odělení nevím co.
Jednak mám dojem, že v roce 2021 se odchází v 63 a 10 měsíců a za druhé, zřejmě jste se vzbudil pozdě.....
No a když budete pracovat v důchodu tak budete platit né jen daň z ze mzdy ale ještě vás okradou o zdravotní a socialní přesto ,že jste pojištění z důchodu okrádají všechny pracující důchodce nehorázným způsobem.
platíš, ale máš právo si nechat přepočítat důchod a díky tomu, že si ho platil, tak se ti zvýší
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Právě ta Česká pošta. Aby ředitelé mohli brát tak vysoký platy a z něčeho sponzorovat teplomety taky musí