1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Průměr jak s tou mzdou.

Za den sním celý grilovaný kuře, šest rohlíků něco ještě k večeři a jsem najedený až až.

Můj syn za celý den nic jen se napije.

Ale průměrně jsme oba najedení takže vše v pořádku.

Jděte už s těma průměrama mezd někam.

Kdo dosáhne na průměrnou mzdu?

25
Před 3 roky

No kolik je průměrná mzda ?

Asi 16% procent ekonomiky je šedá zona. Do mzdy se nepočítá příjem z nájmů dividend,uroků ,dýška, úplatky atd.Takže průměrná mzda asi 45 000,

průměrnej příjem rozhodně přes padesát čistýho.

17
Před 3 roky
Václav Miller

Takže mám vlastně víc a nevím o tom? U nás na dílně v JZD bohužel na dyška a úplatky moc nejdou. 😞

18
Zobrazit další 3 reakce
Před 3 roky

Ten průměr by se měl statisticky počítat dle oborů - manažeři, dělníci, řemesla, zemědělci atd. aby lidé měli možnost srovnávat také se zahraničím v EU. Jinak to nemá žádnou vypovídající hodnotu! A k tomu ještě dát průměrné dotace, opět dle oborů a států! Ale to byc měl příliš vysoké požadavky na pracovitost ouřadů, že???

Před 3 roky
Vítfrant Koutný

souhlas, dělníci, řemeslníci a pod. nemají vůbec průběrnou mzdu ve výši která se uvádí, tu mají pracovníci THP, ředitele a pod., divili bychom se kolik je skutečná mzda pracovníků v dělnických profesí a pod.

Před 3 roky

Vláda počítá průměr tak že je jedno kuře 10 lidi jeden sní půlku a 9 sní druhou průměr 1kure pro 10 lidi.Urednicka mašinérie má nadstandardní platy plus nejrůznější bonusy soukromá sféra dře nouzi s bídou ale ve finále se máme dobře.Toto ale už dlouho platit nebude lidi toho mají už plně zuby.

2
Před 3 roky

Proč nepíšete, kolik lidí bere pod pod průměrnou mzdu.... A když se přidává, tak vám zas vezmou na jiné položte, takže vlastně žádné přidáno se nekoná 😡😡😡

1
Před 3 roky

No průměrnou mzdu nevím kdo má tak visokou, jakou tady ukazujou. Možná, vedoucí pozice. Ale normální pracující člověk nato nikdy nedosáhne.

1
Před 3 roky

Tak,kolik je pruměrná mzda ? Bez povidaní okolo ?

7
Před 3 roky
Jiři Smrž

bez povídaní okolo Ti to napíšem...v jednom podniku v južných čechách,kde široko daleko platia najviac,je nástupný plat-cca 25 000...hrubého....preto tu musa vláčiť ukáčka,rumunov,bulharov,lebo už nielen češi,ale ani slováci za takú mzdu nechcú robiť....

1
Před 3 roky

Kdo tento napsal ? no,dal jsem otázku a odpověd žadná ,.Tak jsem články nedávej ,jasan ,

3
Před 3 roky

Tak v Moravskoslezském kraji bych řekl, že 20 tisíc čistého.

4
Před 3 roky
Tomáš Tomas

často ani tuto částku nedosahují, možná tak ve velkých firmách, někdy 20.000 Kč je hrubá mzda

Před 3 roky

průměrný plat je daleko vyšší než 100 000,- . Průzkum by dělán u poslanců !!!

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt