Průměr jak s tou mzdou.
Za den sním celý grilovaný kuře, šest rohlíků něco ještě k večeři a jsem najedený až až.
Můj syn za celý den nic jen se napije.
Ale průměrně jsme oba najedení takže vše v pořádku.
Jděte už s těma průměrama mezd někam.
Kdo dosáhne na průměrnou mzdu?
No kolik je průměrná mzda ?
Asi 16% procent ekonomiky je šedá zona. Do mzdy se nepočítá příjem z nájmů dividend,uroků ,dýška, úplatky atd.Takže průměrná mzda asi 45 000,
průměrnej příjem rozhodně přes padesát čistýho.
Takže mám vlastně víc a nevím o tom? U nás na dílně v JZD bohužel na dyška a úplatky moc nejdou. 😞
Ten průměr by se měl statisticky počítat dle oborů - manažeři, dělníci, řemesla, zemědělci atd. aby lidé měli možnost srovnávat také se zahraničím v EU. Jinak to nemá žádnou vypovídající hodnotu! A k tomu ještě dát průměrné dotace, opět dle oborů a států! Ale to byc měl příliš vysoké požadavky na pracovitost ouřadů, že???
souhlas, dělníci, řemeslníci a pod. nemají vůbec průběrnou mzdu ve výši která se uvádí, tu mají pracovníci THP, ředitele a pod., divili bychom se kolik je skutečná mzda pracovníků v dělnických profesí a pod.
Vláda počítá průměr tak že je jedno kuře 10 lidi jeden sní půlku a 9 sní druhou průměr 1kure pro 10 lidi.Urednicka mašinérie má nadstandardní platy plus nejrůznější bonusy soukromá sféra dře nouzi s bídou ale ve finále se máme dobře.Toto ale už dlouho platit nebude lidi toho mají už plně zuby.
Proč nepíšete, kolik lidí bere pod pod průměrnou mzdu.... A když se přidává, tak vám zas vezmou na jiné položte, takže vlastně žádné přidáno se nekoná 😡😡😡
No průměrnou mzdu nevím kdo má tak visokou, jakou tady ukazujou. Možná, vedoucí pozice. Ale normální pracující člověk nato nikdy nedosáhne.
Tak,kolik je pruměrná mzda ? Bez povidaní okolo ?
bez povídaní okolo Ti to napíšem...v jednom podniku v južných čechách,kde široko daleko platia najviac,je nástupný plat-cca 25 000...hrubého....preto tu musa vláčiť ukáčka,rumunov,bulharov,lebo už nielen češi,ale ani slováci za takú mzdu nechcú robiť....
Kdo tento napsal ? no,dal jsem otázku a odpověd žadná ,.Tak jsem články nedávej ,jasan ,
Tak v Moravskoslezském kraji bych řekl, že 20 tisíc čistého.
často ani tuto částku nedosahují, možná tak ve velkých firmách, někdy 20.000 Kč je hrubá mzda
průměrný plat je daleko vyšší než 100 000,- . Průzkum by dělán u poslanců !!!