1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Při nynějším zvedání cen všeho, je zvýšení platu o 250Kc výsměch pracujícím lidem.

55
Před 3 roky
Alice Haslerová

O žádné zvýšení platu se nejedná. Pokud chcete zvednout plat, musíte jít za svým zaměstnavatelem.

Ale zas pokud nerozeznáte rozdíl mezi zvednutím platu a snížení, odvodu daní, pak se bojím, že nemáte co nabídnout na oplátku 😄

3
Před 3 roky

co tady vsichni brecite - vzdit se mate dobre- jsou zeme kde jsou na tom lide o hodne hur - nemaji ani pitnou vodu - tak se proberte a zamyslete se - co by jste delali treba ve valce - budte radi za to co mate

37
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Dobra taktika na nás ako nas obrať o naše prachy vždy sa pruda 200-300kč mesačne ale potraviny a atd mesačne sú drahšie o 700kč a viac...a každy rok je to takto takže sme chudobnejši ale aspon kdyby potraviny byly kvalitnejši a ne naopak ...

12
Před 3 roky
Peter Peter

U nás v ČR to samé.

8
Před 3 roky

250 🙂 s touhle slevou se poslední dobou nějak nehýbe, proč se nenavyšuje stejně jak průměrná mzda? Stát se potichu pakuje a ovčan daní. no bohužel ted prostor na zvyšování nezdanitelné částky moc nebude, haha.

8
Před 3 roky
Josef Muzatko

No nechte byt,at nejsme zcela bez slevy,pokud vím tak ji slepenec chce zcela zrusit😒

7
Před 3 roky

Nevím či sa to dá porovnávat ale ješte když mleko stalo 1kč a vyplata byla 4000kčto je ted jako na Slovensku 1€ mleko a vyplata ne 4000€ ale 600€..

2
Před 3 roky
Peter Peter

Jinak 4000 Kčs mělo málo lidí, většinou tak 2000 Kčs, prodavačky méně, dělníci více, VŠ tak o 500-800 více. A mléko stálo 3 Kčs/ litr

Před 3 roky

Mzda stoupne o par procent ale vse se zdrazi o 100ky procent... Hmmm kdyz rikate A musite rict i B...

31
Před 3 roky
Jindrich Svoboda

Mzdu vám musí zvednout zaměstnavatel, musíte říct jemu a ne plakat tady.

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Ó to se mají, škoda že za mě takové velké platy vůbec nebyly normální, dnes má každý 30 tisíc brutto a já už 10 let v důchodu, samozřejmě ze směšných platů, poslední 2 roky 14500 brutto, předtím 12000. Už si připadám jak žebrák v této zemi. 🙁

5
Před 3 roky

No, hlavně že se paní drali do unie. Oni si podle toho zijou. Ami naňe dřem. Jak otrokari. Za almoznu co nám dávaj. Prostě se nám smějí. A misi to necháme libyt.

4
Před 3 roky
Daniel Devai

😄 No, když vás tak čtu....

10
Před 3 roky

Jj, jako loni... To co máte přidáno, to vám vemem z osobního... Takže vás se vlastně zvýšení platu netýká... My řekli na mzdovce

3
Blanka Moseová

V jedné firmě v Hradci Králové, co vyrábí reklamy mě také sebrali osobní příplatek a byla navýšena valorizace a dali mě ho do základu a řekli ,že je to v pořádku. Když jsem se bránila že je to špatně tak vedoucí provozu a učetní tvrdili že ne. Nakonec jsem to vzdala protože jsem měla 1 rok do duchodu. A ještě perlička na závěr jak byl pan učetní ten pravý na své pozici, když jsem po něm požadovala potvrzení 3měsíčnich platu , tak mi to dal na tiskopis na podporu v nezaměnanosti. a abych nezapoměla na pana vedoucího provozu , který kopal do stroju ,protože byl vzteklý a sprostý když mu něco nešlo. ani jedna výplata nebyla dobře spočítaná.

Před 3 roky

Dobře už bylo, teď nastane doba utahování opasků, takže buďme rádi to co zatím ještě máme a to se jistě brzo změní s novu vládou.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt