1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Prosím autora článku ,aby mi sdělil kde se vydělá 30000, na zkrácený úvazek . Okamžitě nastupuji. Samozřejmě chápu, že to měl být příklad 🙂 V takový článcích, je dobré si dávat dobrý pozor, co člověk píše. Jinak budou reakce jako je ten můj :-)

70
Před 2 roky
Pavel Hučko

ano, také chci vědět na jaký typ úvazku se zkrátilo,,, spíše mne zajímá ale to, když si díky důchodu vydělávám méně, jak se bude doba omezení v příjmech počítat... ale pobavila mne Vaše reakce... asi pokud je to pravda budeme kolegové...

9
Před 2 roky

Kdysi jsem měla plnej invalidní důchod pak mě preradili do částečného i když soud řekl že po operaci rukou mě mají prezadit zpět nestalo se tak. Pak jsem byla v koma a práci mě nikdo dát nechtěl a plnej invalidní důchod též ne když mě opět lékaři napsali že mě náleží plnej důchod tak to brali tak že není důvod. Já to zdála chned po soudu předce nebudu někoho uplacet aby mě potvrdil to co doporučili odborníci. Tak jen aby se ti moci paní probrali.

26
Před 2 roky
Valeria Strnadova

Měla jsem to také tak,7 let plný 3.stupeň.Pak najednou 1.stupeň na trvalé následky a prý můžete pracovat.Nemohla jsem,2 roky jsem nepracovala, nemám to započteno do důchodu.Jsem onkologický pacient a posudková komise vás vyléčí na papíře.O tom jak se člověk cítí,to nikoho nezajímá.

36
Před 2 roky

Prosím, kdo nabídl panu J.na zkrácený úvazek plat ve výši 30 000,- Kč ať mne kontaktuje. Ráda toto zaměstnání také příjmu.Preji hezký den

46
Před 2 roky

To jsou takové keci.Měla jsem invalidní důchod 1.stupně a sehnala jsem práci jen u soukromníka za pár korun. Nikde invalidu nechtějí zaměstnat. Podle toho také vypadal můj starobní důchod. Nemít manžela ,tak bych neměla ani na jídlo.

4
Před 2 roky
Milena Soukupova

To nejsou kecy-tak to nastavily vlády po revoluci. Na úřadu práce máte plno volných míst pro OZP. I za komunistů musel částečný důchodce ( dnes 1-2st.) pracovat na zkrácený úvazek. Pravidla pro invalidy jsou na stránkách Mpsv.- Neznalost nikoho neomlouvá.

Pěkný den všem

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Já pracovala v chráněné dílně na 6 hod a to jsem čelila neustálym narážkam že strany zdravých, kteří tam byli zaměstnaní, že nestíhám normy jako zdraví lidé, že jsem zdravá. Když jsem zaměstnavateli řekla, že mě bolí nohy a nemůžu stát bylo mi řečeno, že nemají z čeho. Druhý invalidní stupeň a nakonec vyhazov z práce. Lidi zdraví zůstali a nemocné vyhodil. 😠😡😠

3

KTERÝ ID si na zkrácený úvazek vydělá 30 000? Asi se pohybují ve špatné společenské vrstvě.

51
Před 2 roky
Ladislava Večeřová

Taky mne to hned napadlo. 30 tisíc nemá polovina republiky ani jako normální plat, natož u zkráceného úvazku.

38
Před 2 roky

mně by zajímalo o kolik bude mít řádný důchod vyšší když bude mít měsíční příjem 30 000 Kč jeden rok

Před 2 roky
Popchodova Jana

Zhruba asi o 10 kč.

Před 2 roky

Když budete dělat fotografa pro pani z minulé vlady ANO, určitě budete mít mnohem víc jak 30000 na skrácený úvazek. 🤣

6

Tento komentář byl smazán uživatelem.

František Pláteník

Ale nepočítá se vám to, jako doba do důchodu. Zdravotní za vás platí stát, ale sociální ne. Leda, že byste při důchodu pracoval.

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt