1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

pro navýšení za 360 dní .za rok práce, odvedete tisíce na dani a oni vám dají navýšení o 59,-

40
Eliška Bubnová

Přesně tak,je to hnus

4
Před 2 roky

Nečetl jsem celé,ale z vlastní zkušenosti vím,že částka vyplácená za každý cca rok pracovní činnosti je rovna 0.25 procentního bodu,ale z původní vyměřené částky.Fakt hnus.Proč jsem se nenarodil v jiné barvě kůže.Po tolika letech práce by jsem s výše uvedenou barevnou rozlištností na tom byl zřejmě lépe-myslím tím finančně.Nehledě na skutečnost,že by mne nikde v zřejmě k blíže nespecifikované rase nediskriminovali jak se děje při žádosti těch světlejších.Ať mi někdo vysvětlí proč je lepší pracovat a hlavně pro koho.

15
Před 2 roky

jo za 360 dní vám pak přidají 50 kc to je opravdu výhra když pořád platíte ze mzdy sociální zdravotní i daň

15
Před 2 roky
Anna Galdová

Proto taky sice v důchodu pracuji jako OSVČ, ale dávám si pozor, abych nepřekročil rozhodnou částku (myslím, že se to tak jmenuje). Ta je okolo 80 - 90ti tisíc výdělku za rok. Pokud ji nedosáhnete, sociální pojištění je 0,00 Kč. Zdravotnímu se nevyhnu, ale čert to vem. Jen mi je záhadou, proč zdravotní pojišťovně musím platit, když pojišťovně za mne platí stát.

8
Před 2 roky

Je vidět že někteří uvažuji hlavou. Pokud důchodce pracuje, odvádí daň ze mzdy v souvislostí z výši mzdy. Ono 0,4% ze základu duchodu je opravdu výsměch.

9
Před 2 roky

Vážený pane,

přeji Vám žít s 15000Kč

19
Před 2 roky
Tempotempo Novák

Co je na tom špatného? Já mám taky důchod 15 000 Kč a v pohodě mi to stačí. Bydlím ve vlastním bytě, ale jestli někdo ještě jako důchodce je v pronájmu, nebo ve velkém domě, ať si pak nestěžuje.

20
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Já mám důchod 8.500 Kč. Zaplatím nájem, zálohu na energii a je po důchodu!!

8
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt