Dobrý den, ve článku uvádíte nepřesné informace a mystifikujete čtenáře. Vůbec není pravda, že smlouva na dobu určitou uplynutím dané doby (např. 1 roku) skončí (píšete: "Smlouva na dobu určitou skončí uplynutím sjednané doby v pracovní smlouvě. V případě, že se následně neuzavře nová pracovní smlouva, tak pracovní poměr skončil.").
Správně je to tak, že pokud zaměstnanci uplynula lhůta ve smlouvě na dobu určitou, ale on i nadále POKRAČUJE v práci a je to s VĚDOMÍM ZAMĚSTNAVATELE, popř. mu na to vedení nic neřekne, automaticky začíná běžet pracovní poměr na dobu NEURČITOU.
Odkaz
Dobrý den,
v našem podniku pracuji jako starobní důchodce na dobu určitou. Smlouva mi končí 20.7.2023. K 31.12.2022 bude organizačním opatřením zrušeno moje pracovní místo. Ostatní zaměstnanci, jichž se to také týká , dostanou výpověď a odstupné dle kolektivní smlouvy. Mě výpověď nechtějí dát, protože odstupné by u mě bylo dle KS 11 měsíců a přesáhlo by datum ukončení poměru na dobu určitou o cca 4 měsíce. Chtějí mě "nechat" na "překážkách na straně zaměstnavatele" do ukončení smlouvy na dobu určitou. Je to tak správně? Nebo mi mohou dát výpověď a plné odstupné k 31.12.2022? Takto bych byl dalšího cca 1/2 roku zaměstnancem a nemohl bych si, například, sjednat jiný pracovní poměr. Ani nevím, co na "překážkách na straně zaměstnavatele" smím či nesmím dělat.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den.
Musí zaměstnavatel hlásit někde že změnil zaměstnanci pracovní smlouvu???Měla jsem smlouvu na dobu neurčitou,ale v době Covidu mě
byla změněna na dobu určitou.Se změnou jsem souhlasila,s tím že když bude dost práce tak se smlouva zase obnoví na rok.Je to správné?Jak by to bylo v případě že by mně zamšstnavatel propustil?Budu mít nárok na podporu???Děkuji