1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Je úžasné jak dokáže autor článku v odpovědi na valorizaci důchodů nasmolit zbytečných vět a slov. Prostě guláš! Stačilo napsat, že každý kdo bere důchod dostane přidáno. Každý den je uveden článek o tom jak duchodci zase dostanou peníze! Je to rozeštvání generaci mladých vůči starším!

192
Před 2 roky
Josef Šembera

No to je pravda a přitom nekteři dřeli jako koně a duchod maji jako žebraci a ti kteři nepracuji a nepracovali se maji lepe !To se nesmi řikat???

75
Před 2 roky

Důchodce se má nejlíp,když se jmenuje Kalousek nebo Topolánek

182
Před 2 roky
Bohumil Drábik

Topopl ještě nejni v důchodu. Ale mělby být s Dalíkem na dovolené v Krymu..

31
Před 2 roky

Pár kaček za který si důchodce v září nekoupil ani chleba .. ale žádná pomoc od státu tu stále není ,tohle je dané zákonem .. na jednu stranu tato vláda by měla odejít - na druhou stranu jsem ráda že ji zvolili jelikož do dalších let a mimochodem do budoucna si po tomto fiasku vláda už neškrtne.. tím jsem si jistá ,,

8
Před 2 roky
Aneta Polášková

Nejlepší vláda na rozdíl od vlády agenta Burese=Babise a pavice Silarove

14
Před 2 roky

Dobry den,chci se vas zeptat jestli je pravda, ze porad neni znamo, o kolik se budou zvysovat duchody pristi rok v lednu. Cetla jsem o ty valorizaci nekolik clanku, ale nikde nemuzu o tom najit poradny informace. Moc nechapu ze nekde jsou uz kalkulacky, kde se to da vypocitat ale nkde se pise, ze to navyseni jeste neni ohlaseny. Treba tady Odkaz pisou, ze se to zatim neda presne rict ale zaroven uz jsou po internetu ty kalkulacky. Proc? Vy vite kdy to vlada vyhlasi a kdy budem to vedet presne?

www.skutecnost.cz
Řádná a mimořádná valorizace - navýšení důchodů v roce 2022
Před 2 roky

Dělala jsem třicet tři let,a nakonec mi vypočítali tři tisíce tři sta. Že je to nějaký experimentální rok. Je nás v republice prý kolem 20,000 tisíc. Na co jsme dělali? Aby mi musel umřít manžel a já si mohla vyšší důchod vybrat?

1
Před 2 roky

Zas se bude psát kolik vyjde stát na důchodce....Ale kolik stojí český stát vládních zaměstnanců a kolík si přidávají to se psát nesmí..... Kde je pravda

13
Před 2 roky
Roman Toman

👍

2
Před 2 roky

Pracovali jsme s manželkou 46.let Dřeli za pár korun a když čteme že důchodcům přidávají za nic tak je my smutno

12

Dobrý den chtěla bych se zeptat tíka se zvýšení i částečného invalidního důchodu děkuji za odpověď

Před 2 roky

Je stejná valorizace i u invalidnich důchodu?

9
Před 2 roky
Soukupova Lenka

Ano vsechny duchody

3

Týká se i Sirotčího důchodu prosím?

1
Vítězslav Ivičič

Ano

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt