1600/1600Zbývá 1600 znaků

Úraz jsem měl v roce 1990 a neměl jsem odpracováno ani 10 let. Platy byly podstatně nižší a žádné zvýhodňování 3. stupně jsem na důchodu neviděl. Důchod se mi zvedal, jako každému jinému. Dnes mám z 2 500 korun důchodu něco málo přes 16 000 korun. Za dobu 30 let nic moc, když vezmu v úvahu, že než byl ve vládě p. Babiš, měl jsem za asi 27 let přidáno skoro stejnou částku, jako mi za jeho vlády (3 roky) přidala jeho vláda a v tomto roce vlivem zdražování to bylo také 3 krát. Jen mne mrzí, že jsem neměl z Drobné provozovny v Teplicích započítána odpracovaná léta z doby, kdy jsem tam dělal druhé zaměstnání.

Před 2 roky
Erich Woleschenský

Nejhorší co může být známý v roce 2013 dostal důchod třetího stupně v částce 3100,-Kč když si našel práci doktorka mu vždycky napsala že tuto práci nemůže dělat měl vždycky smůlu jak u doktora tak i zaměstnavatele. Přišel o bydlení bylo mu nabídnuto omezení své právnosti že neumí hospodařit z penězi což jsem se opravdu zasmál s tuto částkou si uspořit nedá. Na ÚP nedostal příspěvek na bydlení nebo měl špatnou smlouvu na bydlení a tudíž šel sedět za podvody a nakonec si to hodil.

Před 2 roky

Co vše se započítává do odpracovaných let? Počítá se péče o děti do 4 let? Každé dítě? Případně péče o dalšího člena rodiny s péčí priznanou.? Kolik je to při péči o jiného člena rodiny? A za mateřskou?

Před 2 roky

Takže s důchodem 1 stupně 9920,- v 55 letech jsem vlastně šťastný člověk. Ale i když jednička tak mi zdravotní stav neumožňuje přivýdělek.

2
Před 2 roky
Radka Šteflová

Ano, protože to máte hodně. A v 1.stupni si můžete lehce přivydělat. Když ne, chtějte vyšší stupeň.

Před 2 roky

Ještě byste měli uvést postup u přechodu ze stupně na jiný stupeň . A od jakého roku se to takto počítá.

1
Před 2 roky

Invalidni duchody zacos lidi nemuzou jsou zebracenka

1
Před 2 roky

A taky byste měli napsat, že se vám nepřepočítával, když něco ještě odpracujete

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt